Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMÜDER ÜYELERİ SAĞLIKTAN SONRA EĞİTİMDE DE AVANTAJ ELDE ETTİ..

Gerek sosyal sorumluluk projeleri,

Gerek sosyal sorumluluk projeleri, gerekse kültürel ve dernek içi faaliyetleri ile adından sıkça söz ettiren Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER, özel kurum ve kuruluşlarla yaptığı anlaşmalarla üyelerine ayrıcalıklı hizmet imkanları sunmaya devam ediyor. Bölgemizin önde gelen özel eğitim kurumlarından Çekmeköy Taşdelen Uğur Okulları ile de bir anlaşma yapan ÇEKMÜDER, üyelerine çok önemli avantajlar sağladı.

Çekmeköy Taşdelen Uğur Okulları’nda Kurucu Adem Bican’ın onayladığı anlaşmanın protokolünü ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen ve Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Rüstem Aldağ, Uğur Okulları Müdüresi Diler Kaya’nın da katıldığı toplantıda imzaladı. Anlaşmayla ÇEKMÜDER üyesi ve yöneticileri ile birinci derecede yakınlarının çocuklarına önemli indirim hakları kazanılmış oldu. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren 50 yıllık köklü eğitim kurumu Uğur Okulları, ÇEKMÜDER ailesi bireylerine özel indirimler yapacak.

Yapılan anlaşmayla sağlıktan sonra eğitim alanında da üyelerine güzel bir hizmet daha sunduklarını kaydeden ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, Çekmeköy Müteahhitler Derneği’nin 150 civarındaki üyesi ve bu üyelerin her birinin çalışanları ile birlikte 7 bini aşkın büyük bir aile olduğuna vurgu yaptı. Dernek olarak bu büyük aileyi bir arada tutan ve güç birliğini sağlayan çalışmalar yaptıklarını kaydeden Evsen; “Bölgemize ve ülkemize duyarlı bir dernek olmakla birlikte, ekonomik kalkınmaya ve toplumsal birliğe önem veren bir yapıyız” dedi.

Reklamı Geç