Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMÜDER VE ÇEKMEKÖY AÇI ÖZEL EĞİTİM MERKEZİ ANLAŞTI..

Özel kurum ve kuruluşlarla

Özel kurum ve kuruluşlarla yaptığı anlaşmalar sayesinde üyelerine ayrıcalıklı avantajlar sağlayan Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER, eğitim sektörünün önde gelen markalarından AÇI Eğitim Kurumları Çekmeköy Kurs Merkezi ile de çok özel bir işbirliğine imza attı.

Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER, üyelerine avantajlar sunmaya devam ediyor. Eğitimden sağlığa bir çok alanda sektöründe markalaşmış çeşitli kurum ve kuruluşlarla özel anlaşmalar yapan ÇEKMÜDER, Çekmeköy AÇI Özel Eğitim Kurs Merkezi ile de sevindiren bir sözleşmeye imza attı. Dernek yöneticilerine ve üyelerine indirimler başta olmak üzere çok önemli avantajlar sağlayacak olan anlaşma ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen ve Dernek Genel Sekreteri Menduf Sağdıç ile Çekmeköy AÇI Özel Eğitim Kurs Merkezi Kurucuları Ali Akonaç, Sinan Kaya ve Mahmut Taşkıran arasında imzalandı.

İş dünyası ile işbirliği yapmanın kendileri için önemli olduğunu kaydeden Çekmeköy AÇI Özel Eğitim Kurs Merkezi Kurucuları Ali Akonaç, “Kurumsal açıdan her zaman söylediğimizin fazlasını yapmanın gayreti içinde olan bir eğitim merkeziyiz. Bu noktada bizi tercih eden bütün öğrencilerimizin ve velilerimizin içinin rahat olması bizim en büyük arzumuzdur. Malum pandemi sürecinde her sektörde olduğu gibi özel eğitim sektöründe de büyük zorluklar yaşandı, yaşanmaya devam ediyor. Bizler üç ortak olarak kurmuş olduğumuz Çekmeköy AÇI Özel Eğitim Kurs Merkezi olarak, beklediğimizin üzerinde yoğun bir ilgi ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu noktada siz iş dünyamızın temsilcileri ile de işbirliği yapmak bizler için mutluluk verici” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen de yaptığı değerlendirmede, dernek olarak bu tür işbirliği anlaşmaları ile hem sektörel bazda ekonomik canlılık hem de iş insanlarına destek olduklarını ifade etti. Pandemi şartlarına uygun şekilde faaliyetlerini sürdürdüklerini kaydeden Evsen, “Bu tür anlaşmalar hem bizler hem de sizler için çifte avantaj sağlıyor. Her iki açıdan faydalı olan bu işbirliğinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Daha sonra Çekmeköy AÇI Özel Eğitim Kurs Merkezi Kurucuları Ali Akonaç, Sinan Kaya ve Mahmut Taşkıran, ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen ve Dernek Genel Sekreteri Menduf Sağdıç’a kurum hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

 

Reklamı Geç