Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMÜDER VE TİNK KOLEJİ İŞBİRLİĞİ..

Teknoloji ve İnsan Kolejleri
Teknoloji ve İnsan Kolejleri TİNK, Çekmeköy Müteahitler ve İş İnsanları Derneği (ÇEKMÜDER) ile öğrencilerine iş deneyimi kazandırıyor. Yapılan protokol ile Tink Koleji öğrencilerine staj imkanı ve Çekmüder üyelerine özel kayıt fırsatı sağlandı.
Tink Koleji ve Çekmeköy Müteahitler ve İş İnsanları Derneği, Çekmüder bugün yapılan bir işbirliği protokolü kapsamında geleceğin liderlerini yetiştirmeye ve dünya çapında fark yaratacak projelerine aralıksız devam ediyor. Protokol kapsamında Tink Koleji öğrencileri Çekmüder üye firmalarında staj imkanından faydalanma hakkı kazandılar.
Tink Koleji Kurucusu Zeynep Dereli, “Ülkemizin gelecek liderlerini yetiştirirken girişimci ruha sahip olan ve kuvvetli sosyal ağları ile yaşadıkları topluma değer katan bireyler olmalarını hedefliyoruz. Tink Girişimcilik ve İnovasyon Yarışmamızın amacı öğrencilerimize gerçek bir ihtiyaca karşılık gelecek bir problemi çözmek için yıl boyunca çalışarak takımlar halinde ihtiyaç belirlemeden, yatırımcı sunumu hazırlanmasına kadar olan süreci mentörlerle tecrübe etmeleridir. Çekmüder ile yapılan bu anlamlı protokol kapsamında yarışmamızda katılan öğrencilerimiz iş hayatını deneyimleme imkanı kazanacaklar. Yücel Evsen’e teşekkür eder, Tink Projelerinin geleceğin unicornları haline gelmesini temenni ederim” dedi.
ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, “Ülkemizdeki inovasyon tabanlı girişimcilik kültürünün yaygınlaşması ve derinleşmesi gençlerin daha erken yaşlarda zihinsel yapılarında ve yaklaşımlarında değişiklik meydana getirmekle mümkün olacaktır. Bu nedenle TINK Koleji’nin ortaya koyduğu eğitim modeli ve bizim yaklaşımlarımızın birbiri ile örtüştüğünü söyleyebilirim. Gençlere destek vermek amacıyla Çekmüder Üye Firmalarının kapısını açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.
Reklamı Geç