Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMÜDER, YÜCEL EVSEN VE YENİ YÖNETİMİYLE DEVAM DEDİ..

Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları

Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER’in bir süredir ertelenen kongresi nihayet gerçekleşti ve mevcut başkan Yücel Evsen ve yeni yönetili ile yola devam kararı alındı.

Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde yapılan Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER’in olağanüstü kongresi yoğun katılımla gerçekleşti. Dernek üyeleri, siyasiler, STK temsilcileri ve iş dünyasının ilgi gösterdiği kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Geçmiş dönem faaliyet raporları ile gelir ve gider bütçelerinin onandığı kongrede konuşan ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, bugüne kadar yaptıkları çalışmaları özetledi ve bundan sonra yapmayı planladıkları projeleri anlattı.

Son bir buçuk yıllık zamanda Pandemi sürecinden dolayı her alanda olduğu gibi ÇEKMÜDER’de de durağan bir dönem yaşandığını kaydeden Başkan Yücel Evsen, “Geçmiş 4 yılda son derece verimli çalışmalar yaptık. Geziler, etkinlikler, ziyaretler ve sektörün önünü açacak projeler noktasında üyelerimizle birlikte son derece güzel işler yaptık. Eksiklerimiz yok mu elbette var. Son dönemde malum pandemi sürecinden dolayı herkes gibi durağanlaşmak zorunda kaldık. Şimdi önümüzde yeni bir dönem var. Birlik ve beraberlik içerisinde bu yeni dönemi en veremli ve etkin şekilde değerlendirmek istiyoruz. Bir çok konuda büyük sorunlar yaşayan sektörümüzün önünü açacak planlarımız hazır” şeklinde konuştu.

Kongrede yapılan konuşmaların ardından tek liste halindeki mevcut başkan Yücel Evsen’in yönetim kurulu seçilerek yeni döneme geçiş yapıldı. Yeni yönetim kuruluş şu isimlerden oluştu: Başkan Yücel Evsen, Yönetim Kurulu Üyeleri: Celal Yaman, Mükremin Tekin, Eren Meral, Kerim Nadir Anı, Derya Çelenk, Mehmet Temel, Murat Altun, Ergün Bozkurt, Zafer Yılmaz, Muhammet Ateş, Aziz Kapıcıoğlu, Mücahit Gündem, Mehmet Nuri Taşkın, Can Şencan, Yusuf Kırıcı, Ahmet Şener, Ümit Durul, Menduf Sağdıç, Mehmet Reşat Taştan, Sıla Yağcı, Remzi Yılmaz, Kadir Aygün, Mahmut Taşkıran, Cemil Özdemir, Celal Yılmaz, Ahmet Nazır, Murat Bayram, Naci Ur ve Ümit Aruk.

Reklamı Geç