Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMÜDER’DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI..

Nihat Atam başkanlığındaki ÇEKMÜDER

Nihat Atam başkanlığındaki ÇEKMÜDER yönetimi görev dağılımını yaptı. Yeni Başkan Atam’la etkin bir saha çalışması başlatan ÇEKMÜDER’in yüksek istişare kuruluna ise Hüseyin Yüksek ismi getirildi.

cekmdgör3Çekmeköy Müteahhitler Derneği ÇEKMÜDER’de yönetimin yeni görev dağılımı belli oldu. Geçtiğimiz günlerde yapılan coşkulu bir kongreyle ÇEKMÜDER’e başkan seçilen ve ardından yoğun tempolu bir saha çalışması başlatan Başkan Nihat Atam, yönetimin görev dağılımını açıkladı. Çalışkan kişiliği ile ÇEKMÜDER bayrağını çok daha yüksek zirvelere taşıması beklenen Başkan Nihat Atam’ın görev dağılımı yaptığı yönetim listesindeki sürpriz isim ise hiç kuşkusuz Hüseyin Yüksek.

cekmüdgör1Aynı zamanda Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi de olan bölgenin tanınmış isimlerinden Hüseyin Yüksek’in ÇEKMÜDER’de görev alması Başkan Nihat Atam’ın elini güçlendireceğe benziyor. ÇEKMÜDER patronu Nihat Atam’ın yönetimde yaptığı görev dağılımı ise şu şekilde oluştu:  Başkan Vekili Fahrettin Kacamer ve Sabri Balaman, Başkan Yardımcıları Yüksel Evsen, Ali Polat ve Aziz Başoğlu, Sayman Ercan Düz, Genel Sekreter Yaşar Kıldan. ÇEKMÜDER’in Yüksek İstişare Gurup Başkanlığına ise Hüseyin Yüksek getirildi.

cekmdgör4

Reklamı Geç