Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMÜDER’DEN SANCAKTEPE KAYMAKAMI’NA ZİYARET..

Sancaktepe Belediyesi’nin yeni yerine

Sancaktepe Belediyesi’nin yeni yerine taşınmasıyla Hükümet Konağı yapılan Sarıgazi merkezdeki eski belediye binasında ilçenin yeni kaymakamı Adnan Cakıroğlu’nu ziyaret eden ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen ve yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Sahadaki çalışmalarını sürdüren Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER, bölgesine duyarlı işler yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Özel Bölge Hastanesi ile büyük bir indirim sözleşmesi imzalayan ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen ve Yönetim Kurulu Üyeleri Rüstem Aldağ, Serdar Karaman ve Burhan Damaoğlu, Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu’nu makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Kaymakam Çakıroğlu ile makamında bir süre görüş alışverişinde bulunan ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen ve yönetim kurulu üyeleri, bölgesel ve yerel bazda gelişmelerin yanı sıra sektörel konularda sohbet ettiler. Son derece sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Evsen ve yönetim kuruluna teşekkür eden Kaymakam Çakıroğlu, Sancaktepe Belediyesi’nin yeni yerine taşınmasının ardından hükümet konağı olarak tahsis edilen Sarıgazi merkezdeki eski belediye binasının ilçedeki tüm kurumları tek çatı altında birleştirmesiyle güzel bir hizmet merkezi oluştuğunu söyledi.

Reklamı Geç