Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMÜDER’DEN YENİ VE FARKLI BİR STK DÖNEMİ ÇIKIŞI..

Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları

Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER, yeni dönemde fark yaratacak projelerin işaretini verdi. Yerel basınla biraraya gelen ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, inşaat ve yapı fuarı için Mayıs 2022’yi işaret etti.

YEREL GAZETE ÖZEL HABER / İnşaat ve gayrimenkul sektörünün sivil toplum örgütlenmesi Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER, yeni dönemde fark yaratacak projeler hedefliyor. Yerel basın temsilcileri ile sabah kahvaltısında buluşan ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, önemli açıklamalarda bulundu. Yeni dönemde daha farklı bir sivil toplum kuruluşu anlayışı ile hareket edeceklerini ifade eden Evsen, sosyal sorumluluk projelerine daha çok önem vereceklerini kaydetti. ÇEKMÜDER’in önceliğinin kendi üyelerinin gelişimi olduğunu anlatan Evsen, “Büyük hedeflerimiz, büyük planlarımız var. Bize taş atana gül veren bir anlayışla hareket edeceğiz. Etkin üretim, adaletli paylaşım mantığı ile her türlü zorluğa karşılık çözüm odaklı hareket edip hiçbir plan ve projemizden geri adım atmayacağız.

Toplumun tüm kesimleri ile sürekli istişare ve diyalog içeresinde olacaklarını söyleyen Evsen, “Bölgesel sorunlara ve bu sorunların çözümüne yönelik çalışmalara daha çok ağırlık vereceğiz. Bunun için bir STK olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya çalışacağız. Muhtarından yöneticisine, basınından esnafına herkesle sık sık biraraya gelerek; görüş, öneri ve düşünceleri kamuoyu önünde dinleyip paylaşacağız” dedi.

Sektör bazlı bir STK olarak siyaset üstü olduklarını da kaydeden Başkan Evsen, Mayıs 2022’de yapmayı planladıkları inşaat ve yapı fuarı ile bölgeye önemli bir artı değer katacaklarına inandıklarını ifade etti. Geçen dönem planladıkları halde bazı sebeplerden dolayı gerçekleştiremedikleri yapı fuarını bu sefer mutlaka yapmayı hedeflediklerini dile getiren Evsen, “Bizler bu fuar projesi ile bölgemizde belki bir ilki başarmış olacağız ve bizden sonrakiler bu projeyi geliştirecekler. Önemli olan ilkleri başarmak. Gerisi gelecektir” şeklinde konuştu.

Yerel Gazete Özel Haberleri ve görselleri kopyalanıp başka yayınlarda kullanılması durumunda yasal işlem yapılacaktır.

Reklamı Geç