Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKORDER FUTBOL TURNUVASI’NDA DOSTLUK KAZANDI..

Çekmeköy Ordulular Derneği ÇEKORDER’in

Çekmeköy Ordulular Derneği ÇEKORDER’in bu yıl 3.’sünü düzenlediği Futbol Turnuvası, Aybastı Sarıyar Köyü ve Akkuş Alan Köyü Derneği’nin final maçıyla sona erdi. Dostluk ve dayanışma turnuvasının şampiyonu Akkuş Alan Köyü Derneği olurken, ÇEKORDER Başkanı Metin Çoban, “Kazanan Orduluların dostluğudur” dedi.

ÇEKORDER futbol turnuvasında her yıl olduğu gibi bu yıl da gelenek bozulmadı. Protokolün de izlediği açılış maçında formalar giyilerek sahada kıyasıya bir mücadele sergilendi. Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Epli ve Şahmettin Yüksel, Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, ÇEKORDER Kurucu Başkanı Yücel Yalçınkaya, ÇEKORDER Başkanı Metin Çoban, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Hamza Çoban, Güzle Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Seyfettin Yıldırım, ÇEKORDER Gençlik Kolları Başkanı Nazif Kartal ve bir çok sivil toplum kuruluşu başkanı forma giyerek final maçı için açılış maçını gerçekleştirdiler.

Kıyasıya mücadelenin sergilendiği şampiyonluk maçı katılımcılar tarafından tam not aldı. 20 takımın katıldığı futbol turnuvasında kazanan Akkuş Alan Köyü Derneği oldu. Aybastı Sarıyar Köyü Derneği ise penaltılarda elendi.

ÇEKORDER Başkanı Metin Çoban, turnuvanın finalinde yaptığı konuşmada; “Çekmeköy Ordulular Derneği olarak düzenlemiş olduğumuz futbol turnuvamıza uzaktan yakından katılan tüm takımlarımıza ve destek veren firmalarımıza teşekkür ederim. Hepsinden Allah razı olsun. Son derece güzel bir turnuva oldu. Değerli protokolümüzün katılımı ile bugün final maçımızı yaptık. Kazanan Ordu oldu, dostluk oldu” dedi.

İstanbul’da Ordulu hemşerilerin önde gelen isimlerinden ve ÇEKORDER’in Kurucu Başkanı Yücel Yalçınkaya da yaptığı konuşmada, Ordulu hemşeriler ve dernekler arasındaki birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Bu tür etkinliklerin dostluk ve kaynaşma duygularını pekiştirdiğine işaret eden Yalçınkaya, “Çekmeköy Ordulular Derneği’miz son derece güzel çalışmalara imza atıyor. Hemşerilerimiz bu etkinliklerde hem sosyal bağlarını güçlendiriyor hem de biraraya gelip güzel zaman geçiriyor. Turnuvaya emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç