Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKPA’DA BU KEZ DE YOK OLAN RAMPALI MERDİVEN VATANDAŞA ZORLUK ÇIKARIYOR..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edildikten sonra ilçedeki semt pazarlarını tek merkezde toplaması amacıyla Çekmeköy Belediyesi’ne oradan da Yeditepe Şirketi’ne kullanım hakkı devredilen ve geçen süre zarfında sadece Ulus Pazarı’nın taşınması sağlanan Çekmeköy Pazar Alanı’nda vatandaş bir anda yok olan rampalı yürüme merdiveni yüzünden adeta çile çekiyor.

Geçtiğimiz günlerde alt katı tadilat yapılarak bir markete kiraya verilen Çekmeköy Kapalı Pazar alanında, tadilat esnasında Pazar müşterilerinin özellikle de bebek arabalı bayanların sürekli kullandığı en alt kattaki rampalı yürüme merdivenin kesilerek yok edildiği ortaya çıktı. En üst kattan kapalı Pazar alanına giren ve elinde sürgülü bebek arabası olan bayanlar bu kata geldiklerinde rampalı yürüme merdivenin bittiğini görüyor ve normal merdivenlere yöneliyor. Aynı şekilde alt kattan da giren Pazar müşterileri üst kata geçmek için ya normal merdivenleri ya da asansörü kullanmak zorunda.

Cumartesi günleri kurulan Ulus Pazarı’na eskiden bebek arabasıyla geldiklerinde çok rahat şekilde tüm katlar arasını gezdiklerini söyleyen bayanlar, şimdi kesintiye uğrayan bu geçişin sebebini merak ediyor ve yetkililerin duruma bir çare bulmasını istiyor. Çok katlı Pazar alanında üst katlardaki rampalı merdivenlerin el alttaki bölümünün kesilip yok edilmesinin bina statiğine ve güvenliğine ne derece uygun olduğu da ayrı bir merak konusu..    

Reklamı Geç