Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKSİAD, ERDAL ALBAYRAK’LA YENİDEN DÖNÜŞ YAPTI..

Pandemi sürecinin yeni normal

Pandemi sürecinin yeni normal hayata dönmesi ile genel kurulunu da yapan ÇEKSİAD, önceki dönem başkanlarından Erdal Albayrak ile kaldığı yerden devam dedi. Yeni vizyon, üye odaklı hizmet ve etkili iletişim mesajları veren Başkan Albayrak, “ÇEKSİAD, yenilenen yüzü ve yeni bir solukla eskisinden daha güzel işler için bugünden startı veriyor” dedi.

Yeni dönemin ilk genel kurulunu yoğun bir katılımla gerçekleştiren ÇEKSİAD, yeni başkan Erdal Albayrak ile bu kez daha iddialı bir görüntü verdi. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve CHP’nin geçtiğimiz 31 Mart seçimlerindeki adayı Seyfettin Yıldırım ile çok sayıda iş adamının katıldığı kongrede konuşan Başkan Erdal Albayrak, “Yeni süreç ülkemize milletimize ve biz ÇESİAD ailesine hayırlı olsun. Yeni dönemde yeni vizyon, üye odaklı hizmetler ve etkili iletişim önceliğimiz olacak” dedi.

Yeni dönemde ÇEKSİAD’a yeni bir soluk yeni bir heyecan getirmeyi hedeflediklerini ifade eden Başkan Albayrak, eski dönmelerden daha yoğun ve daha hareketli faaliyetlere imza atacaklarını işaret etti. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’da yaptığı selamlama konuşmasında ÇEKSİAD’ın Çekmeköy için önemli bir değeri olduğunu kaydetti. Başkan Poyraz, “Bu yeni dönem ÇEKSİAD için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Taşdelen Çamlık Cafe’de yapılan genel kurulda ÇEKSİAD’ın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Erdal Albayrak, Yöneticiler Recep Yakup, Halis Görken, Menduf Sağdıç,  Nesim Ayva, Ömer Göktürk Yıldırım, Ramazan Çelik, Ramazan Saltık, Feyzullah Kahraman, Yılmaz Sezgin, Mehmet Öztürk. Denetim Kurulu: Doğan Öztürk Balcı, Şükrü Bakar, Veysel Ozan.

Reklamı Geç