Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKSİAD İFTARI YİNE BULUŞTURDU

Kısa adı ÇEKSİAD olan

Kısa adı ÇEKSİAD olan Çekmeköy Sanayici İşadamları Derneği’nin geleneksel iftar yemeği bu yıl İstanbul’un eşsiz boğaz manzarası eşliğinde Cemile Sultan Korosu’nda düzenlendi.

ceksiftr16Bölgemizin önde gelen işadamlarından Erdal Albayrak yönetimindeki Çekmeköy Sanayici İşadamları Derneği ÇEKSİAD, bu yıl da iftar daveti ile Çekmeköy’ü yönetenleri buluşturdu. Gecede konukları selamlayan ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, 2007 yılından bugüne sürdürdükleri çizgiden asla sapmadıklarını kaydetti. ÇEKSİAD’ın bölgesine duyarlı, topluma yararlı ve millet menfaatine olan tüm güzelliklerde katkı sunan bir sivil toplum kuruluşu olduğuna dikkat çeken Albayrak, Ramazan ayının önemine vurgu yaptığı konuşmasında; “ÇEKSİAD ailesi olarak paylaşımcı ve ihtiyaçlıya sahip çıkan bir anlayışla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

ceksiftr13ÇEKSİAD’ın çalışmalarına da kısaca değinen Albayrak, yaptıkları son Moğolistan gezisine değindi. Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız’ın da kendilerine eşlik ettiği geziden notlar aktaran Albayrak, “Son derece önemli kazanımlar sağlayan bu önemli gezi ile derneğimize üye işadamlarının dünyaya açılan yüzü olduk” şeklinde konuştu. ÇEKSİAD ailesi olarak sık sık biraraya geldiklerini kaydeden Albayrak, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak; herkesin mübarek Ramazan ayını ve yaklaşmakta olan Kadir Gecesi ile Ramazan Bayramı’nı şimdiden kutladı.

ceksiftr14Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz adına bir konuşma yapan Yardımcısı Şahmettin Yüksel de ÇEKSİAD’ın önemine vurgu yaptığı konuşmasında; “ÇEKSİAD bölgemizin önde gelen STK’sıdır” şeklinde konuştu. Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız ve Ak Parti Milletvekili Oktay Saral da birer konuşma yaparak ÇEKSİAD ailesini selamladılar. Milletvekili Saral, ülke ve dünya gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak Ramazan ayında Ortadoğu’da yaşanan kanlı günleri hatırlattı.

ceksiftr8İstanbul’un eşsiz boğaz manzarasına sahip olan Cemile Sultan Korosu’ndaki davete Başkan Erdal Albayrak ve yönetimi aileleri ile birlikte katılırken; Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Ak Parti Milletvekili Oktay Saral, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Şenol Çetin ve Şahmettin Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Tuğgeneral Şener Yazıcı, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Tarık Yusuf Uçar, İSMÜDER Başkanı Mehmet Cansızoğlu, ÇEYDER Başkanı Murat Altun, ÇEKSEM Başkanı Selçuk Bayram, Ak Parti Meclis Üyesi Yılmaz Sezgin, CHP Meclis Üyesi Yusuf Polat, CHP Ümraniye İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya, İşdünyasından Mehmet Yeşilyurt, Şükrü Bakar, Abdullah Gelgeç, Recep Alkılıç, Mehmet Öztürk, Güngör Bozkurt, Ömer Akyüz, Vahdet Erdoğan, Şaban Cebir, Şeref Aksoy, Salih Boleli ve Ahmet Harmantepe gibi bir çok isim geceye iştirak edenler arasındaydı.

ceksiftr15

ceksiftr12

ceksiftr10

ceksiftr7

ceksiftr9

ceksiftr6

ceksiftr5

ceksiftr4

ceksiftr3

ceksiftr2

ceksiftr1

ceksiftr11

Reklamı Geç