Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKSİAD KOLAYLIKLAR SUNMAYA DEVAM EDİYOR..

Kurum ve kuruluşlarla yaptığı

Kurum ve kuruluşlarla yaptığı anlaşmalar sonucu üyelerine kolaylıklar sunan ÇEKSİAD, MEDİSTATE Hastanesi ile yaptığı protokol ile indirim ve VIP hizmetleri almaya hak kazandı.

ceksisaglik1Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ve etkinliklerle her zaman öncü olan Çekmeköy Sanayici İşadamları Derneği ÇEKSİAD, üyelerine yönelik girişimleri ile de takdir topluyor. Üyeleri ile bir bütün olan ÇEKSİAD ailesi, kurum ve kuruluşlarla yaptığı anlaşmalar sonucu kolaylıklar sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde yapılan indirimli akaryakıt anlaşmasından sonra bu kez de sağlık alanında bir anlaşmayla büyük indirim ve kolaylıklar sağlandı.

ceksisaglik3ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak ve bazı yöneticilerin katılımı ile Kavacık MEDİSTATE Hastanesi Genel Koordinatörü Neslihan Aksu arasında imzalanan protokol anlaşması sonucu indirim ve VIP hizmetleri sağlandı. Dernek merkezindeki protokol imza töreninde karşılıklı yapılan anlaşmayla; MEDİSTATE Hastanesi ÇEKSİAD yöneticilerine VIP hizmetleri ve ÇEKAP, dernek üyesi işyerlerinde çalışan binlerce kişiye ise özel indirimler sağlayacak.

ceksisaglik2Sağlık konusunun önemli olduğuna dikkat çeken ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, “Biz ÇEKSİAD ailesi olarak tüm üyelerimizin hastalıkta ve sağlıkta her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Reklamı Geç