Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKSİAD YENİ DÖNEMDE DE ETKİN VE FAAL OLACAK..

Başkan Neşat Zeytin’le yeni

Başkan Neşat Zeytin’le yeni dönemin plan ve programını yapan Çekmeköy Sanayici İşadamları Derneği ÇEKSİAD, kaynaşma toplantılarını sürdürüyor. Dernek merkezindeki kahvaltılı toplantıda buluşan ÇEKSİAD ailesi, dostluk ve dayanışma bağlarını kuvvetlendirerek gücüne güç katmayı hedefliyor.

ceksikahvaltguc17ÇEKSİAD, yeni dönemde de etkin ve etkili programlarla gücüne güç katacak. Kurucu Başkan Bilent Dündar ve önceki dönem başkanlar Abdullah Gelgeç ile Erdal Albayrak’ın da katıldığı dernek merkezindeki kahvaltıda buluşan ÇEKSİAD ailesi, dayanışma ve kaynaşma duygularını paylaştı. Yeni başkan Neşat Zeytin’le yeni dönemin planlarını yapan ÇEKSİAD yöneticileri ve üyeleri, ticari ve manevi yönlerde birlik mesajları verdi.

ceksikahvaltguc4Kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Neşat Zeytin, yeni dönemde tüm görüş, öneri ve düşüncelere açık olduklarını ifade etti. Derneğe yer baktıklarını kaydeden Zeytin, sosyal faaliyetlerimizin yanı sıra kalıcı hizmetler için de çalışmalarını yoğunlaştıracakları bir dönemin sinyalini verdi. Başkan Zeytin’den sonra ÇEKSİAD yöneticileri ve derneğe yeni katılan üyeler kısaca kendilerini tanıttı.

ceksikahvaltguc13Önceki dönem yöneticilerden Ömer Akyüz’ün tanıtım kataloğu ve ÇEKSİAD’ın önde gelen isimlerinden Mehmet Yeşilyurt’un önerileri ise herkesin dikkatini çekti ve bunlar hakkında Başkan Neşat Zeytin, “Notumuzu aldık gerekli girişimleri mutlaka başlatacağız” dedi. Kahvaltının sonunda ise ÇEKSİAD’ın bir önceki yönetici ve başkanlarına plaket takdimi vardı.

ceksikahvaltguc15

ceksikahvaltguc18

ceksikahvaltguc3

ceksikahvaltguc2

ceksikahvaltguc16

ceksikahvaltguc5

ceksikahvaltguc6

ceksikahvaltguc7

ceksikahvaltguc8

ceksikahvaltguc9

ceksikahvaltguc11

ceksikahvaltguc12

 

 

Reklamı Geç