Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKSİAD’DA DOSTLUK VE KAYNAŞMA DUYGULARI PEKİŞİYOR…

Dernek üyeleri arasında kaynaşma

Dernek üyeleri arasında kaynaşma ve dayanışma duygularına önem veren Çekmeköy Sanayici İşadamları Derneği ÇEKSİAD, başlattığı ‘Güveç Ziyafet’ programını sürdürüyor.

ceksiguvc4Merkezi Çekmeköy’de faaliyet gösteren Başkan Neşat Zeytin yönetimindeki sanayici ve işadamları derneği ÇEKSİAD, hız kesmediği sosyal etkinliklerinin yanı sıra; dernek içi kaynaştırıcı programlarını da sürdürüyor. Bu maksatla geçtiğimiz günlerde başlatılan ‘Güveç Ziyafeti’ programının bir yenisi daha dernek merkezinde gerçekleştirildi.

ceksiguvc2ÇEKSİAD’ın önceki dönem başkanı Erdal Albayrak’ın da katıldığı güveç ziyafetinde dernek yöneticileri bir kez daha birbirleri ile kaynaşma fırsatı buldu. Geçtiğimiz aylarda kongresini yaparak yeni başkan Neşat Zeytin’le yola devam diyen ÇEKSİAD yöneticilerinin bu tür etkinlikler sayesinde birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı bulduğu ifade edildi.

ceksiguvc1Yeni yöneticilerinin tek tek söz alarak hem kendilerini tanıttığı hem de ÇEKSİAD’ın bundan sonraki yol haritası noktasında görüş ve düşüncelerini dile getirdiği toplantıda kısa bir değerlendirme yapan Başkan Neşat Zeytin, bu tarzdaki faaliyetlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini ve ÇEKSİAD ailesinin geçen her gün gücüne güç katacağını kaydetti. Başkan Zeytin, dostluk ve dayanışma duygularının pekişmesi için yeme-içmenin bahane olduğunu sözlerine ekledi.

ceksiguvc3Güveç ziyafetinin bu akşamki konukları arasında ÇEKSİAD yöneticilerinden Ramazan Çelik, Yılmaz Sezgin, İsrafil Kahraman, Fahrettin Kacamer, Hasan Balcı, Cahit Sarıçiçek, Şükrü Bakar ve Hasan Keleş gibi pek çok isim katıldı.

Reklamı Geç