Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKSİAD’IN BASIN YAYIN SÖZCÜLÜĞÜNE GÜNGÖR BOZKURT..

Çekmeköy’ün önde gelen sivil

Çekmeköy’ün önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Sanaciyi ve İşadamları Derneği ÇEKSİAD’da basın yayın sözcülüğü görevine derneğin en eski ve en genç üyelerinden Güngör Bozkurt getirildi. Dernek Başkanı Erdal Albayrak ve dernek yöneticileriyle birlikte ilk buluşmasını yerel basınla gerçekleştiren Bozkurt, daha hareketli ve yoğun bir dönemin işaretini verdi.

Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği ÇEKSİAD’da görev değişimi yaşandı. Derneğin basın yayın sözcülüğüne ÇEKSİAD ailesinin en eski ve en genç yöneticilerinden Güngör Bozkurt getirildi. Bozkurt’un yerel basınla biraraya gelerek yeni döneme ilişkin istişarelerde bulunduğu buluşmada konuşan ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, topluma ve bölgeye faydalı projelerle üye odaklı faaliyetlerinin devam ettiğini vurguladı. İş dünyasına eğitici ve bilgilendirici etkinliklerle ÇEKSİAD ailesi içerisinde birlik ve beraberliği daha da güçlü kılan çalışmalar yaptıklarını anlatan Erdal Albayrak, “Emin ve kararlı adamlarla yolumuza devam ediyoruz” dedi.

ÇEKSİAD’ın basın yayın sözcülüğü görevine getirilen Güngör Bozkurt da yaptığı değerlendirmede bundan sonraki sürecin daha yoğun ve hareketli geçeceğini kaydetti. Uzun süredir ÇEKSİAD ailesinin bir bireyi olmaktan büyük onur duyduğunu söyleyen Bozkurt, “Şimdi şahsıma yeni bir görev layık görüldü. Basın, yayın, medya ve tanıtım hiç şüphesiz her kurumun en önemli alanlarından. Dolayısı ile kamuoyuna sizler aracılığı ile ÇEKSİAD ailemizin görünün ve yansıyan yüzü olacağız. Dernek Başkanımız Sayın Erdal Albayrak ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyor, şahsıma duyulan güvene layık olmak için sizlerle birlikte güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç