Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKSİAD’IN HİZMET YARIŞI BAYRAĞI NEŞAT ZEYTİN’E EMANET..

Ülkemizin önde gelen saygın

Ülkemizin önde gelen saygın ve etkin sivil toplum kuruluşlarından ÇEKSİAD, gerçekleştirdiği olağan kongrede Neşat Zeytin ve yönetimiyle yoluna devam kararı aldı.

ceksizytnkng7Kısa adı ÇEKSİAD olan Çekmeköy Sanayici İşadamları Derneği, gerçekleştirdiği olağan kongreyle yeni bir dönemin startını verdi. Kurucu Başkan Bilent Dündar ve sonrasında Abdullah Gelgeç’ten hizmet yarışı bayrağını devralan Erdal Albayrak, yeni dönemde bayrağı Neşat Zeytin’e teslim etti. Dernek merkezindeki kongre şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı.

ceksizytnkng9Kongre divan başkanlığını Bilal Özdemir yaparken, raporları Halis Görken okudu. Derneğin bilanço hesaplarını okuyan Şeref Aksoy ise, aidatlar konusunda uyarılarda bulunarak; “Vergisiz devlet, aidatsız dernek olmaz. Onun için lütfen aidatlarımızı zamanında ödeyelim” dedi.

ceksizytnkng6Geçmiş dönem yönetim ve denetim faaliyet raporlarının oy birliği onandığı kongrede bir konuşma yapan Erdal Albayrak, tüm ÇEKSİAD ailesinden helallik aldı. Bugüne kadar pek çok çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Albayrak, ÇEKSİAD’ın kurumsal manada saygınlığını her geçen gün daha da pekiştirdiğini söyledi.

ceksizytnkng4Görev süresi boyunca derneğin kendi yerine kavuşturulması ve üyeler arasında kırgınlıkların tamamen giderilmesi gibi bazı hedeflerini gerçekleştiremediklerini dile getiren Albayrak, yeni dönemde bunların yapılabilmesini temenni etti. ÇEKSİAD’ın büyük bir aile olduğuna vurgu yapan Albayrak, geçmiş dönem başkanlarına, yöneticilerine, üyelere, dernek personeli ve basın mensuplarına ayrı ayrı teşekkür etti.

ceksizytnkng8Kongrede daha sonra ÇEKSİAD’ı iki yol boyunca yönetecek yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerinin seçimine geçildi. Tek listenin çıktığı genel kurulda Neşat Zeytin başkanlığındaki yönetim kurulu oy birliği ile göreve getirildi. Neşat Zeytin’in listesinde; iş dünyasından Ramazan Çelik, Hasan Keleş, Hasan Balcı, Yılmaz Sezgin, Cahit Sarıçiçek, Binali Sarıtaş, Sacettin Hatipoğlu, Fahrettin Kacamer ve Feyzullah Kahraman gibi isimler yer aldı.

ceksizytnkng1Bir teşekkür konuşması yapan ÇEKSİAD’ın yeni Başkanı Neşat Zeytin, yeni bir yönetim ve hedeflerle çıktıkları yolda herkesin görüş, düşünce ve önerilerine açık olacaklarını ifade etti ve geçmişin tecrübelerinden her zaman yararlanacaklarını kaydetti. “ÇEKSİAD’ın her üyesi yönetime katılabilir” diyen Zeytin, “Birlikte yönetim” mesajı verdi. Yeni dönemde üye kaynaşması ve derneğe gelir kazandıracak ticari anlaşmalara önem vereceklerini ifade eden Zeytin, “ÇEKSİAD her yönden çok daha güzel ufuklara yelken açacak” şeklinde konuştu.

ceksizytnkng2

ceksizytnkng3

ceksizytnkng5

Reklamı Geç