Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKSİDER’DEN AK PARTİ’YE DESTEK GECESİ..

Çekmeköy’de faaliyet gösteren Sivas

Çekmeköy’de faaliyet gösteren Sivas İli ve İlçeleri Derneği ÇEKSİDER, Taşdelen’deki Nikah Sarayı’nda düzenlediği birlik ve dayanışma yemeğinde Ak Parti’ye destek açıklaması yaptı.

ceksider16Aynı zamanda Sivaslı olan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’in de katıldığı geceye; Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ile Yardımcıları Latif Coşar, Ahmet Epli, Fatih Sırmacı, Şenol Çetin ve Şahmettin Yüksel, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Milletvekili ve Adayı Osman Boyraz, Ravza Kavakçı, Yine Sivaslı olan Ak Parti Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Sezgin ve Tanıtım Medyadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Turgay Tuna, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Eminmollaoğlu ve Ak Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Salim Çetinkaya ile çok sayıda hemşeri yoğun katılım sergiledi.

ceksider8Sivas yöresine özgü etli ekmek ve madımak ikram edilen geceye ünlü sanatçı Sibel Pamuk konseri renk kattı. Gecede hemşerilerine bir selamlama konuşması yapan Dernek Başkanı Mustafa Yücel, yaklaşan 7 Haziran seçimlerini hatırlatarak güven ve istikrarın sürmesi ve yeni Türkiye için Ak Parti iktidarı ile yola devam edilmesi yönünde çağrıda bulundu.

ceksider10Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da, yapılan hizmetlere değindi ve daha güçlü bir Ak Parti iktidarı için milletin Pazar günü üzerine düşeni yapacağından emin olduğunu kaydetti. Milletvekili Osman Boyraz da konuşmasında Sivas’ın güzelliklerine değindi. Boyraz; “Güzel Sivas’ın güzel ve mert insanları her zaman üzerine düşeni yaptığı gibi bu 7 Haziran’da da eksiksiz yapacaktır” dedi.

ceksider15Ak Parti Genel Başkanı Yardımcısı Ekrem Erdem de yaptığı konuşmada Sivas’ın son yıllarda yaşadığı büyük gelişim ve değişim örneğinin tüm yurtta aynı şekilde idrak ettiğini ifade etti. Hemşerilerine seslenen Erdem, “2023 hedefindeki yeni Türkiye’yi gelin hep birlikte, elbirliği ile inşaa edelim. İçerde ve dışarda üzerimize oynanmak istenen tüm oyunları 7 Haziran’da sandığa gömelim” şeklinde konuştu.

ceksider6

ceksider17

ceksider14

ceksider13

ceksider12

ceksider11

ceksider9

ceksider7

ceksider5

ceksider3

ceksider2

ceksider1

ceksider4

Reklamı Geç