Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP 1. BÖLGE A. ADAYI HÜSEYİN TURGUT’A İLGİ VE DESTEK..

‘Örgüt içinden gelen ses’

‘Örgüt içinden gelen ses’ sloganıyla yola çıkan CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Turgut; Şile’den Üsküdar’a, Tuzla’dan Kartal, Maltepe, Pendik, Ataşehir, Sancaktepe, Kadıköy, Beykoz, Ümraniye ve Çekmeköy’e kadar ziyaret ettiği tüm ilçelerde örgüt tabanının yoğun ilgisiyle karşılanıyor. Tüm ilçelerden destek sözleri alan Turgut’a başta Yozgatlı hemşerileri olmak üzere; Tokat, Amasya, Sivas, Çorum ve Kayseri gibi orta Anadolulu hemşerileri de tam destek veriyor…

turgutdestek8‘Halkın iktidarı için yola çıkıyorum’ diyerek CHP Genel Merkezi’nde aday adaylığı müracaatını yapan İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Turgut, her zaman iç içe olduğu CHP tabanında başlattığı yoğun çalışmaların sonucunu ‘destek sözleri’ ile almaya başladı. 29 Mart’ta ön seçim yapacak olan CHP’nin 167 aday adayının yarıştığı birinci bölgede fark yaratan söylemleri ve çalışma performansı ile yoğun ilgi gören Turgut’a örgüt tabanı oldukça sıcak bakıyor.

turgutdestek9Şile’den Üsküdar’a, Tuzla’dan Kartal, Maltepe, Pendik, Ataşehir, Sancaktepe, Kadıköy, Beykoz, Ümraniye ve Çekmeköy’e kadar birinci bölgedeki tüm ilçeleri tek tek ziyaret eden Hüseyin Turgut, gerek ilçe başkan ve yöneticileri, gerekse partililer tarafından sıcak ilgiyle karşılandı. Gittiği tüm ilçelerde, halkın iktidarı için CHP iktidarının şart olduğunu ve 7 Haziran seçimlerinin ülkemiz geleceği açısından bir kader seçimi olduğunu ifade eden Turgut, partililere adeta umut oluyor. Turgut, ilçe örgütlerinde gençler başta olmak üzere partililer tarafından sıcak ilgiyle karşılanıyor…

turgutdestek7İlçe ziyaretlerinde partililere seslenen Hüseyin Turgut; “90 yıllık parti geleneğinde yetişerek olgunlaşmış ve yıllarını CHP’ye vermiş bir kardeşiniz olarak, toplumun ‘sol’ ile daha mutlu olacağına inandım. Bu nedenle; geleceği birlikte örüp, güzel günler görmek için, vahşete ve kadın cinayetlerine dur demek için, çocuklarımıza yaşanabilir yarınlar bırakmak için ve zehir kusan değil, candan konuşan bir siyaset için gelin 7 Haziran’da hep birlikte tarihi yeniden yazalım” diyor.

turgutdestek1“Her zaman ve her koşulda; dün olduğu gibi, bugün ve de yarın da, partimin ve onun emektar bekçilerinin emrinde olacağım” diyen Hüseyin Turgut, “Gelecekle ilgili kaygı yaşıyorsanız, felsefemiz insan merkezli diyorsanız, bu düzen değişmeli, değişim şart diyorsanız adresimiz belli Cumhuriyet Halk Partisi” şeklinde söylemlerde bulunuyor.

turgutdestek3Örgüt tabanına; “Seçimden seçime değil, her gün örgütle birlikte ve örgütün önderliğinde yol almaya devam…” mesajları da veren Hüseyin Turgut; “Yılların birikimini edinmemi sağlayan ve de benim aday adaylığı başvuruma rehberlik edip destekleyen, aynı düşünsel amaca hizmet etmiş partili üyelerimize kendimi emanet ediyorum” diyor.

turgutdestek18HÜSEYİN TURGUT’U YAKINDAN TANIYALIM

1961 yılında Yozgat ilinin Çekerek ilçesinde doğan Hüseyin Turgut, siyasete Üsküdar ilçesinde SODEP üyesi olarak başladı. Hayatının diğer dönemlerinde SHP ve CHP’de aktif olarak siyaset yürüten Turgut, 1989-1992 yılları arasında Ümraniye SHP Yönetim Kurulu Üyeliğini, 2004 ve 2009 yılları arasında CHP Çekmeköy Belediye Meclis Üyeliğini ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğini icra etti. Halen CHP Çekmeköy İlçe Örgütü’nde aktif olarak siyaset yürüten işadamı Hüseyin Turgut, evli ve iki çocuk babasıdır.

turgutdestek14

turgutdestek16

turgutdestek13

turgutdestek15

turgutdestek12

turgutdestek11

turgutdestek6

turgutdestek2

turgutdestek17

turgutdestek10

turgutdestek5

turgutdestek4

 

 

Reklamı Geç