Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ADAYI ALİ ÖZCAN; “DEMOKRASİYİ DERİNLEŞTİRECEĞİZ”

Yerel basınla buluşan CHP

Yerel basınla buluşan CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Ali Özcan, “CHP iktidarında daha fazla özgürlük sunarak demokrasiyi derinleştireceğiz” dedi.

ozcanali2Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Medyadan Sorumlu İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Erciyas ve Sosyal Medya’dan Sorumlu Yönetici Esma Tülin Candemir’le birlikte Anadolu Yakası’ndaki yerel basın temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelen 1. Bölge Milletvekili Adayı Ali Özcan, partisinin 7 Haziran’da iktidar olacağı yönünde iddialı konuştu. Bugüne kadar ilçe ve il başkanlığı gibi görevlerde bulunduğunu kaydeden Özcan, “Sürekli partimin örgüt apoletini taşıdım. İnanıyorum ki 7 Haziran’dan sonra parlamentoda halka hizmet için millet meclisinin rozetini taşıyacağım” şeklinde konuştu.

ozcanali3CHP’nin iktidar olması durumunda yerel basına daha özgür bir medya dönemi sözü veren Ali Özcan, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı gibi nasıl ki çiftçiye mazot 1.5 lira olacak, emekliye iki bayramda birer maaş ikramiye verilecek aynı şekilde siz medyamız da daha özgür olacaksınız. İktidarımızı eleştirdiğiniz zaman kapınıza onlarca maliye müfettişi dikmeyeceğiz” dedi. Özcan, yerel basının yerel yönetimler başta olmak üzere düzenli gelir kaynaklarına kavuşturulması için de projeleri olduğunu ifade etti.

ozcanali1CHP iktidarında ülkede yoksulluk ve işsizliğin biteceğini kaydeden Özcan, yolsuzlukla mücadele etmek için halktan yetki istediklerini kaydetti ve ekledi; “Ben bugüne kadar siyaseti bir yerlere gelmek için değil toplumu bir yerlere taşımak için kullandım. Bu ülkede yolsuzluk bitmediği sürece ekonomik kalkınmayı sağlamak mümkün değil. Elbette bizim partimizin içinde de ahlaksızlar var ve işe kendi kapımızın önünü süpürmekle başlayacağımızdan halkımızın hiç şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

ozcanali4Demokrasiyi derinleştireceklerini kaydeden Özcan, “Halkımızın 7 Haziran’da CHP iktidarına yeşil ışık yakacağına inanıyorum. Daha özgürlükçü bir toplum ve yaşam şartları daha kaliteli bir ülke olmamız için CHP iktidarı şart. Yaşam şekillerini özgürce belirleyen bireyler olarak gelecek kaygısı taşımak istemiyorsak 7 Haziran önemli bir dönüm noktası olacak” dedi.

Reklamı Geç