Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ADAYI İNCE, ON BİNLERLE GECE YÜRÜYÜŞÜ VE MİTİNG YAPTI..

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Kadıköy’de gece mitingi düzenledi. İnce, miting öncesinde kendisini Şaşkınbakkal’da bekleyen binlerce kişiyle buluşarak Bağdat Caddesi üzerinden Göztepe Parkı’na yürüdü.

24 Haziran’a sayılı günler kala çalışmalarını gece gündüz demeden sürdüren CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Kadıköy’de gece yürüyüşü yaptı. Muharrem İnce’nin Göztepe’deki mitingi öncesi düzenlediği yürüyüşe on binlerce kişi eşlik etti. İnce, Göztepe’de düzenlenen mitingdeki konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran’da kaybedersen bırakmaya hazır mısın sözlerine yanıt vererek, ”Kabul ediyorum ama tek bir şartla. İstediğin televizyon kanalında istediğin saatte istediğin sunucuyla karşıma çık” dedi.

CHP Adayı İnce, “Üretim ekonomisini oluşturalım. Merkez Bankasını bağımsız kılalım. Eğitimimizi yeniden düzenleyelim. Bütün sorunları 3B ile çözeceğiz. Barışacağız. Ekonomik olarak büyüyeceğiz. Üretim ekonomisine geçeceğiz. Adil şekilde bölüşeceğiz. Hep birlikte adil bir sistem kuracağız. Bütün Cumhurbaşkanı adaylarını ziyaret edip başarılar diledim. Ayrım yok. Hepsine gittim. Ayrımcılığı kaldıracağız. Meydanlarda ben 3 beyaz 3 siyah diyorum. O meydanlarda dört yapıyor dört. Bu dördü anlatayım size. Erdoğan’ın döneminde 1- yolsuzluk, 2 – yoksulluk 3 – Yasaklar 4 – yalanlar İşte bu… Dünyanın her yerinde zenginler mutlu fakirler mutsuzdur. Türkiye’de fakir de mutsuz zengin de. Cumhurbaşkanı olduğumda beyin göçünü beyin gücüne döndüreceğim. Erdoğan bana çırak diyorsun. Ama sen usta-çırak ilişkisini bile bilmiyorsun. Çırak, ustayı geçmezse meslek ölür derler. AKP’li kardeşlerim vicdanlarınıza sesleniyorum. Bu ahlaki değil bu ekonomik değil. Umut yeşerince gelecek İnce” dedi.

Erdoğan’ın kıraathane açma sözünü eleştiren CHP Adayı İnce; “Bir cumhurbaşkanı 81 milyonu keklemeye çalışır mı? Ya FETÖ’cüler önerdi bunu, ya da bıktı yoruldu cumhurbaşkanlığını Muharrem İnce ‘ye teslim etmek için uğraşıyor. Bedava kek isteyenler Erdoğan’a yatırım isteyen iş isteyen İnce’ye oy versin” dedi.

Muharrem İnce şöyle devam etti: “Bir neslin, bir çocuğun dindar olup, olmamasına devlet karar veremez. Aile karar verir. Dindar nesilden hiç bir korkum yok. Dindar nesille bir sorunum da yok. Dindar neslin hiç bir sakıncası yok. İsteyen çocuğunu dindar yetiştirebilir. Ama kindar nesil istemiyorum. Demokrat, eleştiren, sorgulayan bir nesil yetiştireceğiz. Bütün öğrencilere resmi dil olarak Türkçe’yi öğreteceğiz. İkinci olarak anasının dilini öğreteceğiz. Evinde konuştuğu dil neyse onu öğreteceğiz. Son olarak uluslararası dil öğreteceğiz. İngilizce, Almanca, Japonca, Rusça, Çince. Din dersi konusunda isteyene seçmeli olarak bu imkanı sağlayacağız. Zorunlu din dersini istemeyenlere de vermeyeceğiz. Din dersini seçmeli yapacağız.”

Reklamı Geç