Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ADAYI SEYFETTİN YILDIRIM GÖNÜLLER KAZANMAYA DEVAM EDİYOR..

“Halkın İttifakı” diyerek yola

“Halkın İttifakı” diyerek yola çıkan CHP – İYİ Parti Millet İttifakı Çekmeköy Adayı Seyfettin Yıldırım, gerek projeleri gerekse mütevazi kişiliği ile halkın sevgisini kazanmaya devam ediyor. Ömerli’den Merkez Mahallesi’ne, Reşadiye’den, Sırapınar, Alemdağ, Mimar Sinan, Hamidiye ve Mehmet Akif Mahallesine gittiği her yerde büyük ilgi ile karşılanan Seyfettin Yıldırım, hafta sonu binlerce Çekmeköylü’nün katılımıyla gerçekleştirdiği Kılıçdaroğlu Mitingi’yle 31 Mart’a sayılı günler kala önemli bir hamle yaptı. Binlerin katılımıyla yapılan mitingte projelerini tek tek anlatan Seyfettin Yıldırım, “Çok değil sadece bir hafta sonra Çekmeköy’ün kaderini belirleyecek bir seçime gidiyoruz. Bir hafta sonra Çekmeköy’e hak, hukuk, adalet, barış ve kardeşlik gelecek” dedi.

Çekmeköy’ün makus talihini yenmek için bir yola çıktıklarını kaydeden Seyfettin Yıldırım, projelerini şöyle özetliyor; “Çekmeköy de bir Şişli, bir Kadıköy, bir Bakırköy olmalı. İlçemiz maalesef tüketen bir ilçe olmuş. Çekmeköy’ü üreten ilçe yapacağız. Çok büyük projelerimiz var. Beşikten mezara her insanımızın derdi ile hemhal olan Aile Belediyeciliği Projemiz bunların başında geliyor. Dar gelirli kardeşlerimize ayda 500 lira sosyal yardım ve onların çocuklarına eğitim yardımları yapacağız. İlkokul ve lise öğrencilerine 100’er, üniversite öğrencilerine 300 lira burs vereceğiz.

Gençlerimiz işsiz. İşsizlik gençlerimizi kötü yola çekiyor. Biz buna müsaade edemeyiz. Yılda 1.000, 5 yılda 5 bin gencimizi mutlaka iş sahibi yapacağız. Çekmeköy’ün problemlerini biliyorum. İmar adaletsizliği derhal giderilecek. Bu meydanı 100 bin metrekarelik bir rekreasyon alanı yapacağım ve aynı şekilde Taşdelen’e de bir meydan kazandıracağım. AVM’ler değil, alışveriş bulvarı AVB’leri yapacağız. Organik tarımın merkezi yapacağız Çekmeköy’ü. Ömerli’de çiçek üretimi yapıp İstanbul’un ihtiyacını karşılayacağız. 9-5 mantığı ile çalışan belediyeyi 24 saat esasına göre çalıştıracağız. Esnaf, akşam dükkanını kapatıp belediyeye gidip işini halledecek.

Mahalle evlerinde insanlarımız düğünlerini yapacak, mahalleli buraları taziye evleri olarak kullanacak ve halkımız buralarda sosyal imkanlara kavuşacak. Her mahalleye bir kreş yapılacak ve anneler işe çocuklar kreşe gidecek. Sıfır atık projesi ile elde ettiğimiz geliri dar gelirli vatandaşımıza dağıtacağız. Halk eczanelerimizde ihtiyaç sahibi insanlarımıza ücretsiz ilaç vereceğiz. Çekmeköy kardeşliğini tesis edecek önemli projelerimizden biri de Halk Eczaneleri… Bu proje ile evlerimizde atıl durumda olan ve son kullanım tarihi geçmemiş ilaçlarımızı, ihtiyacı olan insanlarımıza ücretsiz ulaştıracağız. Hem ilaçlarımızı geri kazanmış olacağız hem de bir kardeşimizin derdine derman, yarasına merhem olacağız.

Belediye personelimiz başta olmak üzere hiç kimseye partizanlık yapmayacağım. Parti rozetimi emanet bırakıp halkın hizmetkarı olacağım. 10 yılda Çekmeköy’de neyin yapılıp, neyin yapılmadığını biliyorsunuz. Gelin bu kez değişimden yana tercihimizi kullanalım. Metal yorgunluğu olanları kırmızı kartla oyun dışı bırakalım. 31 Mart’ta hep beraber sandığa gidip oyumuzu kullanalım ve oylara sahip çıkalım ve değişim alevine bir kıvılcım olalım.”

Aile Belediyeciliği Projesi’ne büyük önem veren CHP ve İyi Parti Çekmeköy Adayı Seyfettin Yıldırım’ın halka vaat ettiği projeler:

Reklamı Geç