Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ATAŞEHİR, GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI…

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongrede

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongrede işbaşına gelen CHP Ataşehir Örgütü’nün yeni ilçe başkanı Celal Yalçın, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısı ile bölge yerel basın temsilcileriyle biraraya geldi.

CHP Ataşehir ilçe binasındaki kahvaltılı buluşmada emekçi basın mensuplarının 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutlayan Başkan Celal Yalçın, görevi başında katledilen basın şehitlerini de andı. Yerel basının kendileri için büyük önem arz ettiğini vurgulayan Yalçın, “Sizler bizim gözümüz, kulağımız, sokaktaki sesimizsiniz. Sahada sizlerle sürekli beraberiz. Bizim ezamızı, cefamızı çekip halkla buluşturan da sizlersiniz. Çok zor şartlar altında görev yaptığınızı herkes biliyor. Devletimizin özellikle yerel basın noktasında sizleri destekleyici projeleri olmalı. Destek bir yana bir de köstek olduklarını da görüyoruz” dedi.

Yeni yönetim kurulu üyelerini de yerel basına takdim eden CHP İlçe Başkanı Celal Yalçın, “Bundan sonra daha sık biraraya gelip, daha çok diyalog ve işbirliği içerisinde olacağız” dedi. Yerel basın mensupları da Başkan Yalçın ve ilçe yöneticilerini teşekkür etti.

Reklamı Geç