Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÇEKMEKÖY ADAYI ERDOĞAN BOZKURT, BİRLİKTE GÜÇ VE BAŞARI MESAJI VERDİ..

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı için yarış sürerken partililer ve delegelerle buluşan Erdoğan Bozkurt, diğer 3 aday Hüseyin Kızıldaş, Sami Yayla ve Halis Gerbağa ile birlikte güç ve başarı mesajları verdi…

Önümüzdeki hafta sonu yapılacak kongreler öncesi son mesajlarını veren CHP ilçe başkan adaylarının delege ve örgüt buluşmaları devam ediyor. 4 ismin yarıştığı CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan önceki dönem ilçe başkanı Erdoğan Bozkurt, düzenlediği kahvaltıda partililere önemli açıklamalarda bulundu. Salondaki diğer 3 aday Hüseyin Kızıldaş, Sami Yayla ve Halis Gerbağa’yı sahneye davet ederek birliktelik mesajı veren Bozkurt; “Güç ve başarı birlikten doğar. 3 arkadaşıma da başarılar diliyorum. Kazanan partimiz olacak ve kongreden güçlenerek çıkacağız” dedi.

Yönetim kurulu listesinde yer alacak isimleri de partililere takdim eden Erdoğan Bozkurt, sokağa, caddeye, alana ve tüm Çekmeköy’e hakim olacak bir yönetim modeli uygulayacaklarını kaydetti. Cumhuriyetin değerlerine sonuna kadar sahip çıkacaklarını kaydeden Bozkurt; katılımcı, sosyal demokrat ve birleştirici bir anlayışı Çekmeköy’de yeşertmek için yola çıktıklarını ifade etti.

“Çözüm bizim adımızda yazıyor” diyen Bozkurt, “Altı okun ışığında Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyetçi, halkçı, toplumcu belediyeciliğin meşalesini Çekmeköy yerelinde yakacağız” şeklinde konuştu. Sadece Çekmeköy’ü kazanmanın kendileri için bir başarı çıtası olmayacağını da kaydeden Erdoğan Bozkurt, “Yerelde ve genelde iktidar başarısı bizlerin elinde. İstanbul ve tüm Türkiye’de iktidarın yolunu açacak başarıyı bizler, burada hep birlikte sağlayacağız” dedi. Bozkurt, ilçe başkanı seçilmesi durumunda kadınlar ve gençlerin çok daha etkin ve verimli çalışmalarının önünü açacaklarını kaydetti.

Çekmeköy özelinde iktidar partisine eleştiriler getiren Erdoğan Bozkurt, “Bunca yıllık ilçe Çekmeköy, bir köy bile olamamış. Kendi mahallem Hamidiye’de 6 okulun 4 tanesi İmam Hatip’e çevrilmiş. Çocuklarımız istediği eğitimi alacak okullar bulamıyor. Kent içi ulaşım sıkıntı, yapılaşma ve çevre düzenlemeleri rantçılıktan öte gidemiyor” dedi. Taşdelen’deki tören alanının doğru dürüst bir tören alanı olmadığını kaydeden Bozkurt, “Adından da anlaşılacağı gibi Maden Meydanı’nın tören alanı olması için mücadele edeceğiz” dedi.

Bozkurt’un sahneye davet ettiği diğer 3 adaydan mevcut ilçe başkanı Hüseyin Kızılda da yaptığı konuşmada, “Cumhuriyet Halk Partisi büyük bir ailedir. Gelecek hafta yapılacak kongremizden çıkacak sonuçla hepimiz kazanacağız” dedi.

Diğer bir aday Sami Yayla da konuşmasında; “Bizler bu partinin uzayan filizleri ve dallarıyız. Ortak mücadelemiz CHP’nin başarısıdır. Ülkemizin aydınlık geleceği için gereken halkın iktidarı bizlerin bu mücadelesiyle kazanılacaktır” şeklinde konuştu. Erdoğan Bozkurt’un delegeler ve partililerle buluştuğu kahvaltı programına; CHP geçen dönem belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım, eski ilçe başkanlarından Murat Cirav, CHP Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Gülali Alagöz ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partilinin katıldığı gözlendi.

Reklamı Geç