Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÇEKMEKÖY İLÇE’DEN TERÖRÜN GÖLGESİNDE BURUK GECE..

Son günlerde adeta zirve

Son günlerde adeta zirve yapan terör olaylarının neden olduğu kan ve gözyaşının gölgesinde buruk gerçekleşen CHP Çekmeköy İlçe Örgütü’nün ‘Dayanışma Gecesi’ bu yıl daha farklı bir atmosferde yapıldı. Gecede partililere seslenen İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş; “Hiçbir zaman kaybetmediğimiz umudumuzu bu kez de yitirmeyelim” çağrısında bulunurken, Milletvekili Barış Yarkadaş da, salondaki tüm partilileri ayağa davet ederek Artvin Cerattepe’de günlerdir devam eden eylemlere alkışlı destek selamı gönderdi.

chp cekmekoy gece 1CHP Çekmeköy İlçe Örgütü’nün bu yıl ki ‘Dayanışma Gecesi’ artan terör olaylarının neden olduğu kan ve gözyaşının gölgesinde gerçekleşti. Sarıgazi Doğanlar Düğün Salonu’ndaki gecede coşku ve heyecanın yerini duygu yükü aldı. Milletvekilleri; Barış Yarkadaş, Oğuz Kaan Salıcı, Gamze İlgezdi ve Onursal Adıgüzel gibi partinin önde gelen isimlerinin katıldığı geceye; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Çekmeköy İlçe Örgütü yöneticileri, çeşitli STK temsilcileri ve partililer yoğun ilgi gösterdi.

chp cekmekoy gece 8Gezi olayları gibi bazı toplumsal eylemlerde polisin vatandaşa uyguladığı orantısız gücün konu edildiği sine vizyon gösterimi ile başlayan gecede partililere seslenen İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş önemli mesajlar verdi. Mevcut Ak Parti iktidarı tarafından adı konulmamış bir üçüncü dünya savışının çıkarıldığını iddia eden Kızıldaş, “Dinmek bilmeyen bu kan ve gözyaşının sorumlusu da Ak Parti iktidarıdır” şeklinde konuştu.

chp cekmekoy gece 7İçerde ve dışarda sergilenen yanlış politikalar yüzünden ülkenin her geçen gün batağa saplandığını kaydeden Kızıldaş, “Bugüne kadar hiçbir zaman kaybetmediğimiz umudumuzu bugünden sonra da yitirmemeliyiz” dedi ve ekledi; “Böylesine karamsar ve zorlu ortamdan elbette bir çıkış yolu bulunacaktır ve o çıkış yolunu siz değerli partililerimizin özverili çalışmalarıyla Cumhuriyet Halk Partili kadrolar açacaktır.”

chp cekmekoy gece 2Göreve gelmelerinin üzerinden kısa bir zaman geçmesine rağmen ilçe örgütü içerisinde önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini de söyleyen Kızıldaş; “İç işlerimizi hallettikten sonra bir bütün halinde sahaya indik ve çalışmalarımızı son sürat başlattık. Saha çalışmaları kapsamında ilçemizde ve bölgemizde halkımızla omuz omuza dayanışma içerisinde partimizi iktidara taşımak ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapmak için mücadelemizi sürdürüyoruz” dedi.

chp cekmekoy gece 10CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş da, özellikle hafta sonları çekilmez bir hal alan İstanbul trafiğine dikkat çekmek amacıyla; “Bu geceye yetişebilmek için tüm trafik kurallarını altüst ede ede geldik” sözleriyle başladığı konuşmasında iktidara ağır sözlerle yüklendi.

chp cekmekoy gece 5Artvin Cerattepe’de günlerdir süren çevrecilerin direnişine salondaki herkesi ayağa davet ederek alkışlı selam desteği gönderen Barış Yarkadaş, “Güzelim memleketimizin belediyeler gibi yerüstü kaynaklarını bitiren iktidar yandaşları, gözünü yeraltı zenginliklerine dikmişler. Çevre ve doğa onların umurunda değil. İşte Artvin Cerattepe örneği” dedi.

chp cekmekoy gece 6Cerattepe’de maden arayan şirketin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gizli kasası olduğunu iddia ettiği işadamı Mehmet Cengiz’e ait olduğunu öne süren Yarkadaş, bir süre önce kamuoyuna yansıyan ve Cengiz’e ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarını hatırlattı. Yarkadaş; “Yılmayacağız, korkmayacağız. Artvin Cerattepe’de çevre ve doğa için direnen binlerce vatandaşımıza alkışlarımızla destek selamı gönderiyoruz” dedi.

chp cekmekoy gece 13İlçe yönetim kurulu üyelerinin sahnede partilileri selamladığı gecede Tayfun Talipoğlu ve Mustafa Özarslan gibi ünlü isimler de sahne alarak duygu yüklü şiirler ve türküler seslendirdiler.

chp cekmekoy gece 21

chp cekmekoy gece 3

chp cekmekoy gece 9

chp cekmekoy gece 4

chp cekmekoy gece 11

Reklamı Geç