Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÇEKMEKÖY ÖRGÜTÜ 2 YIL SONRA AYNI YERDE…

CHP İstanbul’daki tüm ilçe

CHP İstanbul’daki tüm ilçe örgütleri ile 23 Haziran’ın 2. yıl dönümünde yoğun saha çalışmalarıyla tabanla buluşarak halkla kutlamalar yaptı. Kutlama çalışmaları kapsamında Çekmeköy İlçe Örgütü de tam kadro sahadaydı.

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı 23 Haziran’ın 2. yıl dönümünde ‘2 yıl sonra aynı yerde’ diyerek yoğun bir gün yaşadı. CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, İl Başkan Yardımcısı Aysemin Gülmez, Burdur Milletvekili Meclis İdare Amiri Mehmet Göker, Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, ilçe yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart seçimlerinde Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, kadın kolları, gençlik kolları ve meclis üyeleriyle birlikte İstanbul zaferinin 2.yılında Çekmeköy’de bir dizi çalışmalarda bulunarak halkla birlikte kutlama yaptı.

Bölgede esnaf ziyaretleri yapan partililer, güne kahvaltı ile başlayarak sahaya indi. Mahalle muhtarları ve kanaat önderleri ile de buluşan CHP’liler, daha iyi bir yerel yönetim modeli için başka yapılması istenen talep ve beklentileri vatandaşlarla istişare etti. CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, “Halkımızın ilgisi ve beklentileri bizleri daha çok çalışmaya motive ediyor” dedi.

Reklamı Geç