Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÇEKMEKÖY ÖRGÜTÜ SOKAKTA YENİ BİR İVME YAKALIYOR…

Göreve gelmesinin üzerinden kısa

Göreve gelmesinin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen ekibiyle birlikte gece-gündüz demeden sokakta halkın arasına karışan CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş; işadamından esnafına, muhtarından STK temsilcisine sokaktaki herkesle yakın diyaloglar kurmaya devam ediyor.

chp cekmekoy aktif 11Çekmeköy’de bir önceki yerel seçimde iktidar partisine belediyeyi sadece 360 oy farkla kaptıran Cumhuriyet Halk Partisi, bu dönem göreve seçilen Başkan Hüseyin Kızıldaş ve ekibiyle yeni bir ivme kazanıyor. Hararetli kongrede delegenin büyük desteği ile ilçe başkanı seçilen Kızıldaş, aradan geçen kısa zamanın ardından gece-gündüz demeden sürdürdüğü çalışmalarını sokak siyasetine dönüştürdü ve gençliğinden kadın kollarına tüm ekibiyle halkın arasına karıştı.

chp cekmekoy aktif 1İlçenin dört bir yanında mahallelerde ev ziyaretleri ve muhtar ziyaretleri yapan Başkan Kızıldaş ve ekibi, halkın sorun, istek ve taleplerini yerinde dinleyip çözüm noktasında ilgili mercilere aktarıyor. Yine bölgede zaman zaman şikayet konusu olan ağaç kesimi ve çevre ile ilgili konulara da duyarlı davranan Kızıldaş ve ilçe yöneticileri anında olay yerinde olup, durup tespitleri yapıyor ve gerekli yerlere bildirimde bulunarak kamuoyu nezdinde girişimler sağlıyor.

chp cekmekoy aktif 16Partisinin bölge milletvekilleri ve il yöneticilerini de sık sık ilçede ağırlayan Başkan Kızıldaş ve ilçe yöneticileri, birlikte sokağa inip halkın nabzını tutuyor ve kahvehanelerde vatandaşın derdini dinliyorlar. CHP Çekmeköy Örgütü’nün önem verdiği bir başka alan hiç şüphesiz ilçedeki yöresel dernek türü sivil toplum kuruluşları. Kızıldaş ve ekibiyle sokakta başlayan bu çalışmalar karşısında partililerin de sık ziyaretlerle ilçe binasını sürekli hareketli kıldığı gözlemleniyor.

chp cekmekoy aktif 12Çarşı ve pazar esnafı başta olmak üzere iş dünyası ile de yakın ilişkiler kuran ilçe örgütü, sürekli ziyaretlerle diyaloglarını geliştiriyor ve esnafın kendilerinden istek ve taleplerine önem veriyor. Dernekleri sık sık ziyaret eden Kızıldaş ve ekibi, derneklerin dostluk ve dayanışma gecelerine de sürekli katılarak yalnız bırakmıyor. Düğün ve cenaze gibi halkın önemli günlerini de ihmal etmeyen ilçe yönetimi, bu noktada kendilerine ulaşan bilgiler doğrultusunda vatandaşın acı ve tatlı günlerine katılım sağlıyor.

chp cekmekoy aktif 25İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, belediye meclis toplantılarına da sıkça katılım sağlayarak grupta ve mecliste çalışmaları takip edip Çekmeköy’ün gündemini yakından izliyor.

chp cekmekoy aktif 26

chp cekmekoy aktif 24

chp cekmekoy aktif 23

chp cekmekoy aktif 22

chp cekmekoy aktif 21

chp cekmekoy aktif 20

chp cekmekoy aktif 19

chp cekmekoy aktif 18

chp cekmekoy aktif 17

chp cekmekoy aktif 15

chp cekmekoy aktif 14

chp cekmekoy aktif 13

chp cekmekoy aktif 10

chp cekmekoy aktif 9

chp cekmekoy aktif 8

chp cekmekoy aktif 7

chp cekmekoy aktif 6

chp cekmekoy aktif 4

chp cekmekoy aktif 5

chp cekmekoy aktif 3

chp cekmekoy aktif 2

Reklamı Geç