Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÇEKMEKÖY ÖRGÜTÜ’NDE DEĞİŞİM VE YENİLİK BEKLENTİSİ..

Genç ve dinamik kadrolarla

Genç ve dinamik kadrolarla değişim ve yenilikten yana olan CHP Çekmeköy İlçe Örgütü, partinin bu özellikleri ile öne çıkan ismi Sami Yayla ile 2019 yolunda artık başarıya uzanmak istiyor.

Mahalle delegasyon seçimlerini tamamlamak üzere olan CHP ilçe örgütlerinde kongre heyecanı yaşanıyor. Aralık ayı içerisinde yapılması beklenen kongrelerde işbaşına gelecek yönetimler partiyi 2019 seçimlerine hazırlayacak kadrolar olacak. İşte bu nedenle CHP ilçe örgütlerinin delegasyon seçimleri de oldukça çekişmeli geçiyor. Anadolu yakasında CHP’nin iddialı olduğu ilçelerin başında gelen Çekmeköy’de de kongreye doğru rekabet kızışacak gibi gözüküyor.

CHP Çekmeköy İlçe Örgütü içerisinde; partinin genç ve umraniyebirligi.org dinamik kişiliği ile öne çıkan yöneticilerinden Sami Yayla ile değişim ve yenilikten yana büyük bir beklenti oluşmuş durumda. Sami Yayla’nın, kendisine karşı oluşan bu beklenti ve yoğun talepler doğrultusunda ilçe başkanlığına aday olduğu yönünde bilgiler geliyor. Önümüzdeki günlerde adaylık açıklamasını resmen yapması beklenen Sami Yayla ismi gençliğinden kadın kollarına parti içerisinde heyecan uyandırmış görünüyor.

İstanbul’un en iddialı ilçelerinin başında gelmesine rağmen bugüne kadar başarıya ulaşılamamasını hep aynı isimler etrafındaki kısır döngüden kaynaklandığını ifade eden Çekmeköylü bazı partililer; yepyeni, genç ve dinamik kadrolarla başarıya ulaşmanın çok daha kolay olabileceğini ifade ediyorlar. Bu minvalde Sami Yayla’nın genç yaştaki siyasi tecrübe ve donanımıyla hem parti içi birlikteliği sağlayabileceğini, hem de Çekmeköy’de özlenen başarıyı yakalayabileceğini kaydeden partililer, “2019 yolundaki bu son şansı iyi değerlendirmekten başka çaremiz yok” diyor.

Reklamı Geç