Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÇEKMEKÖY, PARTİLER ÜSTÜ ANLAYIŞLA HEP BİRLİKTE SAHAYA İNİYOR…

Ömerli, Alemdağ, Taşdelen ve

Ömerli, Alemdağ, Taşdelen ve Çekmeköy merkez gibi 4 beldenin birleşiminden oluşan Çekmeköy’de bugüne kadar yöneticilik yapmış tüm ilçe ve belde başkanlarıyla düzenlediği Pazar kahvaltısında biraraya gelen CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, yaklaşmakta olan referandum öncesi kesin ve net konuştu. Kızıldaş; “Terör örgütlerinden FETÖ’ye herkesin kandırıp aldattığı iktidar partisini bu kez halk kandıracak ve sandıktan hayırlı bir ‘hayır’ çıkacak” dedi.

chp cekmeköy eski yönetici kahvaltı 10Anayasa değişiklik paketinin parlamentoda onaylanmasının ardından gözüken referandum süreci, siyasi parti il ve ilçe teşkilatlarında büyük bir hareketlilik başlattı. Partisinde bugüne kadar belde ve ilçe başkanlığı yapan geçmiş dönem başkanları düzenlediği kahvaltılı toplantıda ağırlayıp referandum süreci ve bu süreçte yapılması düşünülen çalışma stratejisini istişare eden CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, “Bu seçim ülkemizin, çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceği için son şanstır. Bu şansı iyi değerlendiremez isek artık herkesin kapısı çalınacak ve herkese dokunacak” dedi.

chp cekmeköy eski yönetici kahvaltı 9İktidar Ak Parti’ye oy verenlerin bile % 40’ının değişiklik paketine onay vermediği yönünde kamuoyu araştırmaları yapıldığını iddia eden Başkan Kızıldaş; “Bu kez kaybedecekler ve kazanan halk olacak. Bugüne kadar terör örgütleri, FETÖ, Suriye, ABD, AB ve herkes kandırdı bu sefer halk kandıracak ve o sandıktan hayırlı bir ‘hayır’ çıkacak” dedi. Referandum seçim çalışmaları sürecine de değinen Kızıldaş; “Sayın Genel Başkanımız ve il başkanlığımızın başlatmış olduğu seferberliği bugünden itibaren biz de Çekmeköy’den başlatıyoruz. Adım adım, sokak sokak girmediğimiz hane elini sıkmadığımız vatandaşımız kalmayacak. Halkımıza bu değişikliğin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’in 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak başlattığı kurtuluş mücadelesi sonucu kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin sonu olacağını açık ve net bir dille anlatacağız. Bu mücadele siyaset üstü, ülke ve milletin geleceği adına bir çalışma olacak. Herkesi kendi partilisi olarak kabul edip birlik olacağız ve Cumhuriyetin ortak değerlerinde parti bayrağımızı kenara bırakıp ay yıldızlı bayrağımızın etrafında kenetleneceğiz” dedi.

chp cekmeköy eski yönetici kahvaltı 5Önceki dönem İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt da yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. “Olayın ciddiyeti ve vahameti ortada” diyen Bozkurt; “Bu iş ancak partiler üstü bir mücadele ile başarıya ulaşabilir. Erdoğan karşıtlığı bir üslup asla kullanmamalıyız. Böyle bir yol bize kaybettirir. Mahallelerimizde acilen her görüş ve düşünceden insanların yer alacağı insiyatifler geliştirmeliyiz. STK’lar ve yöre dernekleri ile tüm halkımıza indiğimizde ortak bir dil kullanmalı ve aynı temaları eksiksiz kullanarak vatandaşımıza bu değişikliğin nelere mal olacağını ikna etmeliyiz” dedi.

chp cekmeköy eski yönetici kahvaltı 7Çekmeköy’de geçen dönem belediye başkan adayı olan Seyfettin Yıldırım da konuşmasında tarihten örnekler vererek bu değişiklik paketinin ne anlama geldiğini ifade etmeye çalıştı. 16 Nisan 1909’da gerçekleşen ve 31 Mart olayı olarak tarihe geçen ayaklanmayı hatırlatan Yıldırım; “İşte o gün Mustafa Kemal ve arkadaşlarının başında bulunduğu ‘Hareket Odusu’nun bastırdığı gerici ve şeriat yanlısı ayaklanmanın rövanşı 100 yıl sonra bu referandumla alınmak istenmektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yok olmak üzere olan bir milletle verdiği Kurtuluş Mücadelesi sonucunda kurduğu Türkiye Cumhuriyet’nin tüm kazanımlarının tek adama devredilerek yok edilmesine bu halk asla izin vermeyecektir. Bireysel hürriyetlerin engelleneceği ve insan haklarının yok edileceği bir düzene karşı; MHP’lisinden HDP’lisine, hatta Ak Partili’sine bile doğru yolu göstermek için gidip gerçekleri bir bir anlatacağız” dedi.

chp cekmeköy eski yönetici kahvaltı 8Taşdelen’de Belde Belediye Başkanlığı yapan Cahit Aslan, Ömerli’de Belde Başkanlığı yapan Sait Aytemiz, Çekmeköy’de kurucu başkanlık yapan Muzaffer Tokmak ve diğer başkanlar; Mustafa Yüce, Mustafa Karakuş, Mesut Sönmez, İhsan Pekuçar ve İbrahim Güneş gibi isimlerin katıldığı toplantıya ilçe yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Turgut, İlhan Bayram, Sami Yayla, Cahit Barutçu, İsmail Karakuş, Kemal Cebir, Cemal Yıldız ve Gülüzar Övelek ile Gençlik Konu Başkanı Alkan Çağlar katıldılar. Toplantı sonunda Başkan Hüseyin Kızıldaş, bugüne kadar ilçe örgütüne ve partiye emeği geçen başkanlara birer teşekkür şilti takdim etti.

chp cekmeköy eski yönetici kahvaltı 1

chp cekmeköy eski yönetici kahvaltı 6

chp cekmeköy eski yönetici kahvaltı 4

chp cekmeköy eski yönetici kahvaltı 2

chp cekmeköy eski yönetici kahvaltı 3

chp cekmeköy eski yönetici kahvaltı 17

chp cekmeköy eski yönetici kahvaltı 16

chp cekmeköy eski yönetici kahvaltı 15

chp cekmeköy eski yönetici kahvaltı 14

chp cekmeköy eski yönetici kahvaltı 13

chp cekmeköy eski yönetici kahvaltı 12

chp cekmeköy eski yönetici kahvaltı 11

Reklamı Geç