Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÇEKMEKÖY, SAHADA ‘HAYIR’I ANLATMAYA DEVAM EDİYOR..

TBMM’deki Anayasa değişikliği görüşmeleri

TBMM’deki Anayasa değişikliği görüşmeleri sırasında verdiği mücadeleyle sıkça gündeme gelen CHP Parti Meclisi Üyesi ve Milletvekili Aykut Erdoğudu’nun katılımıyla Madenler’de ‘Hayır’ mitingi yapan CHP Çekmeköy Örgütü, saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Partililere seslenen Erdoğdu; “Her türlü imkan ve OHAL’e rağmen % 60’a yakın Hayır oyu var” derken, İlçe Başkanı Kızıldaş da; “Bizi kendi sahalarına kavga zeminine çekmek istiyorlar sakın bu oyuna gelmeyelim” dedi.

chp çekmeköy aykut erdogdu miting 15Hafta sonu Madenler’de ‘Hayır’ mitingi yapan CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı, soğuk ve yağışlı havaya rağmen alana toplanan vatandaşlara; ‘Oluşturulmak istenen tek adam rejimine çocuklarımızın geleceği için hayır diyelim’ mesajı verdi. TBMM’de geçtiğimiz aylarda gerçekleşen Anayasa değişikliği görüşmeleri esnasında ve sonrasında verdiği mücadele ile sıkça gündeme gelen CHP PM Üyesi ve Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun katılımıyla yapılan mitinge, İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş’ın yanı sıra; bazı il ve ilçe yöneticileri, geçen dönem Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, gençlik ve kadın kolları ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

chp çekmeköy aykut erdogdu miting 13Programda vatandaşlara hitap eden CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, Adnan Yücel’in ‘Acıya Kurşun İşlemez’ şiiriyle başladığı konuşmasında; “Adım adım bir referanduma gidiyoruz. umraniyekombiservis.org CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı olarak gerek sahada gerekse sandıklarda her türlü çalışmamızı sürdürüyoruz. Arkadaşlarımız, pazarlarda, sokaklarda ve evlerde neden ‘Hayır’ dememiz gerektiğini her bir yurttaşımıza anlatıyor. Vatandaşımızda ciddi bir karşılık gören çalışmalar bir bir hedefine ulaşıyor ve her geçen gün ‘Hayır’ oyları yükseliyor.

chp çekmeköy aykut erdogdu miting 12İşte bunu görenler bizi kendi sahalarına ve kavga ortamına çekmeye çalışıyorlar. Benim bütün arkadaşlarımdan ricam samimi şekilde çalışmalarımızı devam ettirelim ve bizi çekmek istedikleri kavga zeminine asla yanaşmayalım.  Bizim kavgayla, gürültüyle, saygısızlıkla işimiz yok. Biz deplasmanda kaybederiz. Onların copları, gazları, bombaları var bizim ise sahamızda iyi insanlık, sevgi ve saygı var. Bir maçta hakem tarafsız olmazsa, bir mahkemede hakim tarafsız olmazsa orada doğru ve sağlıklı kararlar alınamaz. Bunun için insanlarımıza neden hayır dememiz gerektiğini sonuna kadar hep birlikte anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

chp çekmeköy aykut erdogdu miting 4Başkan Kızıldaş’ın, “Bir oturumda durdu, dinledi ve saygıyla yaklaştı. Ama bir yerde yumruğunu masaya vurarak ‘biz de gereğini yaparız’ diyen adam” sözleriyle sahneye davet ettiği CHP’nin önde gelen ismi Aykut Erdoğdu; “Kuvayi Milliye’nin ve Atatürk’ün hayırlı insanları, bu soğukta memleket savunması için biraraya gelip toplandığınız için hepinize teşekkür ediyorum, hepiniz hoş geldiniz” diyerek sözlerine başladı. Aynı saatlerde Taşdelen meydanında toplu açılış töreni yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingini eleştiren Aykut Erdoğdu, “Herkese soruyorum. Şu ilçede yeni açılan kaç tesis var. Sayın Cumhurbaşkanı mevcut Anayasa’ya göre tarafsız olmak zorunda iken bunu çiğniyor ve toplu açılış bahanesi ile devletin imkanları ile resmen miting yapıyor. Namus ve şeref üzerinde yapılan yemine bu durum yakışmıyor” dedi.

chp çekmeköy aykut erdogdu miting 5Erdoğdu sözlerini şöyle sürdürdü; “Orada devletin imkanları var burada halkın azimli ve kararlı mücadelesi var. Özgürlüğümüz ve Cumhuriyetimiz tehdit altındadır. Adamların değiştirmeye çalıştıkları Anayasa’nın içeriği ile ilgili savunacakları tek bir dalları yok. Oysa biz aslanlar gibi doğrularımızı savunuyoruz. Yasama, yürütme ve yargı birbirinden ayrı olmalı diyoruz. Bunlar bu ayrılığı birleştirip, partili bir Cumhurbaşkanında toplamak için uğraşıyorlar. Gezi meclise asıl darbe bu değişiklikle yapılmak isteniyor. Yasa yapma hakkı gazi meclisindir, kararname ve ferman çıkaracak olan tek adamın değil. Hükümete güvenoyu ve denetim mekanizması tamamen ortadan kaldırılmak isteniyor.”

chp çekmeköy aykut erdogdu miting 7Avrupa ile son günlerde yaşanan krize de değinin Erdoğdu; “TC’nin bir bakanının uçağı nasıl kalkamaz ve Avrupa’ya gidemez. Bu densiz Avrupa üstü kapalı örtülü şekilde Evet için çalışıyor. Hiçbir Avrupa milleti bizim milletimize yan gözle ve kem bakamaz. TC’yi hiç kimse küçük düşüremez. İçeride Ak Parti bizim rakibimiz olabilir ama yurt dışında hiç kimseye Cumhurbaşkanına söz söyletmeyiz ancak Cumhurbaşkanı da kendine söz söyletmeme çabasında olmalıdır” dedi.

chp çekmeköy aykut erdogdu miting 3Gazze ve Filistin ile güneyde Suriye ve Irak’ta yaşanan gelişmelere de değinen Erdoğdu; “Yurtta Sulh, Cihanda Sulh diyen bir anlayışın devamı olan bizler hiçbir komşumuzun mağduriyetine elbette sessiz kalmayız. Herkes haddini bilecek ve Şühedanın kemiklerini sızlatmayacak. Saltanatlar İngiliz gemilerine binip kaçarken Anadolu’da boğuşan Şühedanın evlatları olan bizler şimdi sonuna kadar Hayır diyeceğiz. Biz bu memleketin hayırlı evlatlarıyız. İşlerine geldiklerinde dikili bir ağacımız olup olmadığını soranlara Türkiye Cumhuriyeti en büyük projemizdir, bu bağımsız vatan Kuvayi Milliye’nin en büyük projesidir” dedi.

chp çekmeköy aykut erdogdu miting 1116 Nisan’da % 60’a yakın ‘Hayır’ oyu olduğunu söyleyen Erdoğdu; “Bu şu demektir. Bunca OHAL ve devlet imkanlarına rağmen % 60 ‘Hayır’ demek normal koşullarda % 90 ‘Hayır’ demektir. 17 Nisan’da bütün dünya gazetelerinde ‘Türkiye diktatörlüğe dur dedi’ başlıklarını göreceğiz” dedi.

chp çekmeköy aykut erdogdu miting 16

chp çekmeköy aykut erdogdu miting 1

chp çekmeköy aykut erdogdu miting 2

chp çekmeköy aykut erdogdu miting 8

chp çekmeköy aykut erdogdu miting 9

chp çekmeköy aykut erdogdu miting 10

chp çekmeköy aykut erdogdu miting 6

chp çekmeköy aykut erdogdu miting 14

Reklamı Geç