Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÇEKMEKÖY VEKİL YAKUP AKKAYA İLE TAM KADRO SAHADA..

16 Nisan’a doğru saha

16 Nisan’a doğru saha çalışmalarını hızlandıran Başkan Hüseyin Kızıldaş yönetimindeki CHP Çekmeköy İlçe Örgütü, parti üst düzey yönetici ve milletvekillerinin de katıldığı programlarla ‘hayır’ oyunun gerekçelerini vatandaşa anlatmaya devam ediyor. Önceki gün CHP Bölge Milletvekili Yakup Akkaya’nın katıldığı saha çalışmalarında Sinoplular Derneği’nden Sivaslılar’a, Ordulular Derneğinden esnaf ve kahvehane ziyaretlerine kadar pek çok noktada ilçe halkıyla buluşmalar gerçekleştirildi. Eski ilçe başkanları ve Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım’ın da katıldığı çalışmalarda ÇEKMÜDER ve ÇEKSEM de ziyaret edildi.

çekmeköy chp yakup akkaya saha çalışma 9Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER ile Çekmeköy Serbest Meslek Mensupları Derneği ÇEKSEM’in de ziyaret edilerek görüş alışverişinde bulunulan çalışmalara önceki dönem Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım ile eski ilçe başkanları Erdoğan Bozkurt ve Murat Cirav da eşlik etti. Meclis üyelerinin de katılımı ile tam kadro sahaya inen CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı Madenler ve Taşdelen Meydan ile ilçenin diğer bir çok noktasında vatandaştan ‘Hayır’ için destek istedi.

çekmeköy chp yakup akkaya saha çalışma 5ÇEKMÜDER ziyaretinde Başkan Yücel Evsen ve dernek yöneticilerine ilçenin daha önceden iptal edilen ve revize edilerek meclisten oy çokluğu ile geçirilen planlara neden ‘hayır’ dediklerini anlatan İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, “Sizler bu sektördesiniz ve bu planlar herkesten daha çok sizi ilgilendiriyor. Bizler da elbette sizin ve tüm halkımızın biran evvel işlerinizin açılmasını ve iş yapmanızı istiyoruz. Fakat revize edildiği söylenen planların iptal edilenlerden daha iyi bir yanı yok. Aksine bu plan iptal edilenden daha sıkıntılı. Birçok ayrıntısını izah ettik ve etmeye devam edeceğiz. Çekmeköy’ün bu yeni planı da gelecekte mahkeme tarafından aynı şekilde iptal edilmeye mahkumdur çünkü ilk iptal kararındaki gerekçeler revizyonda giderilmemiştir. Planlar parsel bazında değil de bölgesel olarak yapıldığı için iptaller de komple oluyor ve bunun sonucu da herkese ağır fatura çıkarıyor” şeklinde konuştu. CHP Meclis üyesi Yalçın Demirkol, Taşdelen imar planlarının da büyükşehirde 1/5.000’lik karşılığının olmaması yüzünden iptal edilmeyle karşı karşıya kalacağı yönünde uyarılarda bulundu.

çekmeköy chp yakup akkaya saha çalışma 11ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen de yaptığı değerlendirmede, “Kaş yapalım derken göz çıkarılmamalı. Sonuçta hepimiz burada yaşıyor ve geleceğe güzel bir kenti miras bırakmalıyız. Yasalar çerçevesinde planlı bir kentleşme hepimizin ortak arzusu” dedi. ÇEKMÜDER hakkında bilgiler veren Evsen, “Derneğimiz 2010 yılında kurulmuş ve bugün yaklaşık 150 üyesi ile Çekmeköy ve Sancaktepe bölgesindeki müteahhit ve işadamlarının buluşma adresi olmuştur” dedi.

çekmeköy chp yakup akkaya saha çalışma 6Konuşmasının gündemini referandum oylamasına ayıran CHP Milletvekili Yakup Akkaya, memleketin işsizlik, ekonomik sorunlar, terör ve diğer birçok problemi dururken bu oylamanın gereksiz olduğunu söyledi. “Sizin bu dernek yönetimini belirlerken uyguladığınız sistemin tam tersi bir uygulama ile tek kişinin iki dudağı arasında bir yönetim şekli getirilmek isteniyor” diyen Akkaya, “Bunun adı bal gibi rejim değişikliğidir ve Anayasa’nın ‘Egemenlik bir kişi ya da zümreye devir edilemez’ maddesine aykırıdır” dedi.

çekmeköy chp yakup akkaya saha çalışma 22010 yılındaki referandumda FETÖ’nün ‘Evet’ dediğini hatırlatan CHP’li Vekil Akkaya, “Şimdi kalkmış yok efendim PKK, FETÖ ve Avrupa ‘Hayır’ diyormuş diyerek işi sulandırıyorlar. 2010 referandumunda FETÖ evet dedi ve 15 Temmuz’da bunun bedelini bir millet olarak hep birlikte ödedik. O referandum öncesi meclis kürsüsünde rahmetli Kamer Genç, FETÖ için iktidar partisini uyarırken bugünün Adalet Bakanı o günün grup başkanı Sayın Bekir Bozdağ’ın kışkırttığı iktidar milletvekillerinin elinden Sayın Kamer Genç’i linç edilmekten zor kurtarmıştık. Şimdi daha neyin hesabını yapıyorlar anlamak mümkün değil” dedi.

çekmeköy chp yakup akkaya saha çalışma 7Referandum seçim çalışmalarının eşit ve adaletli imkanlarla yürütülmediğini de sözlerine ekleyen Akkaya, “Devletin, aracından parasına, memurundan uçağına kadar her türlü imkanını kullanan iktidar partisine karşı kendi öz kaynaklarıyla seferber olmuş durumdayız” dedi.

çekmeköy chp yakup akkaya saha çalışma 4Yusuf Polat başkanlığındaki ÇEKSEM’de ve diğer yöresel derneklerde de referandum gündemiyle değerlendirmeler yapıldı. FOTOĞRAFLAR: FARUK KOS

çekmeköy chp yakup akkaya saha çalışma 8

çekmeköy chp yakup akkaya saha çalışma 1

çekmeköy chp yakup akkaya saha çalışma 2

Reklamı Geç