Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÇEKMEKÖY’DE ADAY SAYISI ÜÇ’LENDİ

Mevcut yönetime sert eleştiriler

Mevcut yönetime sert eleştiriler getirerek adaylığını açıklayan Halis Gerbağa, “Referandum sonuçları ortada. Mahalle temsilciliklerinin adı var kendi yok. Biz bu partiye akrabayız, akrep değiliz” dedi.

10 Aralık günü Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde 4. olağan genel kurulunu yapacak olan CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı için adaylar belli olmaya başladı. Adaylığını ilk açıklayan örgütün genç ismi Sami Yayla’dan sonra Halis Gerbağa da ilçe binasındaki toplantıyla aday olduğunu ilan etti. Mevcut İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş da sürecin başından beri aday olduğunu sürekli dile getiriyordu.

Adaylık açıklamasında mevcut ilçe yönetimine sert eleştirilerde bulunan Halis Gerbağa, referandum sonuçlarının başarısızlığına dikkat çekti. “Mahalle temsilciliklerinin adı var kendi yok” diyen Gerbağa, Çekmeköy’de 2019 yerel seçimlerinde başarısız sonuçlar alınması halinde istifa edeceklerini kaydetti. Gerbağa, “Biz partimize akrabayız akrep değiliz” diyerek; göreve seçilmesi halinde yerel gazetelerle sorunsuz bir dönem olacağını söyledi.

Meclis üyelerinin ve partililerin katıldığı aday açıklama toplantısına İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş da kısa süreliğine katılarak katılımcıları selamladı ve Gerbağa’nın adaylığının hayırlı olmasını diledi.

Reklamı Geç