Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÇEKMEKÖY’DE TAKDİR DE, TEBRİK DE BU GENÇLERE…

Çekmeköy’de son derece anlamlı

Çekmeköy’de son derece anlamlı bir çalışmaya imza atan CHP’li gençler, ‘Kedi Evi’ projesiyle belediyelerin ve parti yöneticilerinin yapacağı çok daha büyük çalışmaların ötesinde herkese örnek bir girişimde bulundular.  

Özellikle soğuk kış günlerinde beslenme ve barınma noktasında oldukça zorlanan sokak hayvanları konusunda ne kadar duyarlı, ne kadar hassasız?.. Belediyeler gibi yerel yönetimler de başta olmak üzere STK’lar ve tüm siyasilere örnek bir çalışmaya imza atan CHP Çekmeköy Gençlik Kolları, son derece anlamlı bir projeyi hayata geçirdi. İlçe binasında yaptıkları onlarca ‘Kedi Evi’ni ilçenin değişik noktalarına yerleştiren gençlik kolu üyeleri, sokakta yaşayan kedilerin daha elverişli ortamlarda yaşayabilmelerine olanak sağladı. Kedi Evleri yerleştirildikleri noktalarda mahalleli vatandaşların da ilgisiyle karşılandı ve partili gençlere övgü yağdı.

Sokak kedilerinin toplanıp vatandaşların getirdiği yiyeceklere kavuştuğu noktalar soğuk kış gecelerinde de barınma yerleri oluyor. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Barış Turan ve arkadaşlarının bu son derece anlamlı çalışması herkese örnek olacak nitelikte. Sosyal medya hesabından arkadaşlarına teşekkür yazısı yayınlayan Gençlik Kolu Başkanı Barış Turan, çalışmayı #lütfenevimedokunma projesi adı altında gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Reklamı Geç