Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÇEKMEKÖY’DEN 21 EKİM GAZETECİLER GÜNÜ DAVETİ..

21 Ekim Dünya Gazeteciler

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü vesilesiyle bölge yerel basın temsilcileriyle kahvaltı davetinde buluşarak gündem ve yerel basın sektörüne ilişkin konularda istişarelerde bulunan CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da geçtiğimiz hafta Marmaris’te düzenlediği ‘Yerel Basın Çalıştayı’nda söylediği gibi basın önemli bir denge unsurudur” dedi.

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü vesilesiyle bölge yerel basın mensuplarını kahvaltı davetinde ağırlayarak günlerini kutladı. Yerel basın mensuplarının sektöre ilişkin bazı sorunlarını ve çalışma şartlarına yönelik talep ve beklentilerini dinleyen CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, geçtiğimiz hafta partisinin Marmaris’te düzenlediği yerel basın çalıştayını hatırlattı. Bu çalıştayın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun basına verdiği değer ve önemin göstergesi olduğunu ifade eden Kızıldaş, aynı çalışmaların önümüzdeki aylarda ülkenin değişik bölgelerinde ve İstanbul’da da yapılmasının planlandığını kaydetti.

Yerel basın çalışanlarının zor şartlar altında görev yaptıklarını çok iyi bildiklerini ifade eden Kızıldaş, “Sonuçta hepimiz bu şehirde birlikte yaşıyoruz ve birbirimizi yakınen tanıyoruz. Gazetecilik mesleği çok önemli bir konum ve toplum için hassas bir denge. Genel başkanımızın da çalıştayda ifade ettiği gibi basın bu ülkenin yasama, yürütme ve yargıdan sonra dördüncü gücü olmalıdır. Basın hakları ve çalışma şartları mutlaka ama mutlaka güncellenmeli ve sektörün sorunlarına kalıcı çözümler üretilmeli” şeklinde konuştu. Gündeme ilişkin de konuşan Kızıldaş, “Ülkemiz de Çekmeköy de ne yazık ki hakettiği gibi iyi yönetilemiyor. Hukuk önünde kazanmamıza rağmen yargıyı arkadan dolanarak eğitim alanlarımızı satıyorlar, olmadık yerleri benzin istasyonu yapıp rant uğruna satıyorlar. Bir kentin imar planları iki kez üst üste iptal olur mu? Çekmeköy ise oluyor işte.. Ama bu halk artık neyin ne olduğunu fazlasıyla gördü ve değişim için gün sayıyor” dedi.

Reklamı Geç