Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÇEKMEKÖY’DEN DAYANIŞMA GECESİ..

Kısa bir süre önce

Kısa bir süre önce olağanüstü kongresini yaparak yeni ilçe başkanı Erdoğan Bozkurt ve yönetimi ile yola devam eden CHP Çekmeköy Örgütü, düzenlediği dayanışma gecesi ile Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi moral depoladı.

chpgece6İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt yönetimindeki CHP Çekmeköy Örgütü, 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi düzenlediği Dayanışma Gecesi ile moral depoladı. Gecede partilileri selamlayan İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt, Cumhurbaşkanlığı seçimi için saha çalışmalarına hız vereceklerinin işaretini verdi. CHP Milletvekili ve Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkeş’in Ak Parti iktidarını ağır sözlerle eleştirdiği geceye; Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Hüseyin Sipahi, Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, Aday Adayı Hasan Genç, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, bazı muhtarlar ve partililer yoğun ilgi gösterdi.

chpgece4BOZKURT’TAN 10 AĞUSTOS VURGUSU

10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin konuşmalara damgasını vurduğu gecede partililerin saha çalışmalarına ağırlık vermesini isteyen İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt, daha çok çalışılmasını istedi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Bozkurt, “Gece, gündüz demeden kapı kapı gezip ülke gerçeklerini halkımıza anlatacağız ve geleceğimiz adına daha çok çalışacağız” şeklinde konuştu.

chpgece9SİHAPİ’DEN DUYGU YÜKLÜ KONUŞMA

“Bülbülü altın kafese koymuşlar illede vatanım, vatanım demiş” sözlerini hatırlatarak konuşmasına başlayan Hüseyin Sipahi ise, “Deniz ötesinde başkan vekili olduğuma bakmayın, gönlüm de yüreğim de Çekmeköy için atıyor. Keşke Türkiye’de Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP iktidarda ve Çekmeköy’de CHP belediyede olsaydı da ben de kapının bekçisi olaydım” dedi. Birkaç gün önce vefat eden amcasının cenaze törenine gösterilen ilgiden dolayı gecede partililere şükranlarını ileten Sipahi, “Rahmetli amcamın cenaze töreninde CHP’li olmanın onurunu, gururunu ve de farkını bir kez daha yaşattığınız için hepinize teşekkür ederim” dedi. Sipahi, Erdoğan Bozkurt ve yönetimimin de sonuna kadar arkasında olup, maddi ve manevi destek vermeye devam edeceğini  bir kez daha tekrarladı.

chpgece5ÖZKEŞ İKTİDARA SERT DİLLE YÜKLENDİ

CHP Milletvekili ve Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkeş’in de gündeminde Cumhurbaşkanlığı seçimi vardı. Ak Parti iktidarını sert bir dille adeta topa tutan Özkeş, “Ekmelettin İhsanoğlu isminin açıklanmasından sonra Ak Parti dut yemiş bülbüle döndü. Hepsi panik içinde. Ne yapacaklarına şaşırdılar. 1 Temmuz’u bekleyip göreceğiz” dedi. Başbakan Erdoğan’ın, “Ak Parti’nin başında ben ya da başkası kim olursa olsun davamız devam edecek” sözlerini hatırlatan Özkeş, “Sen baki değil fanisin. Baki olan Allah’tır. Faninin ise davası olmaz. Olsa olsa senin 17 Aralık’taki gibi yolsuzluk davası olur” diye yüklendi.

chpgece14

CHP Çekmeköy Adayı Seyfettin Yıldırım da bir konuşma yaparak, CHP’li olmanın onur ve gururunu yaşadığını kaydetti. Gece daha sonra diğer konuşmacıların partilileri selamlaması ile devam etti.

chpgece13

chpgece12

chpgece11

chpgece10

chpgece8

chpgece7

chpgece3

chpgece1

chpgece2

 

Reklamı Geç