Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÇEKMEKÖY’DEN FİLİSTİN’E DESTEK EYLEMİ…

Son günlerde yaşanan İsrafil’in

Son günlerde yaşanan İsrafil’in Filistin zulmü yurdun dört bir yanında protesto gösterilerine neden oluyor. İstanbul’da da çeşitli yerlerde ses getiren Gazze’ye destek mitingleri yapılıyor. Çekmeköy’de ise CHP İlçe Örgütü’nün düzenlediği protesto gösterisi ilçe halkından destek gördü.

chpgazze4Başkan Erdoğan Bozkurt yönetimindeki CHP Çekmeköy İlçe Örgütü’nün organize ettiği Filistin’e destek eylemi Şahinbey Caddesi’nde sel olup yürüyüşe geçen yüzlerce vatandaş tarafından ilgi gördü. Madenler Meydanı’nda toplanan gençler, vatandaşların da ilgi göstermesi ile kısa sürede sayılarını artırıp yürüyüşe geçtiler.

chpgazze2Üzerinde ‘Boyun Eğmi’yazılı Filistin bayrağı ile Şahinbey Caddesi’ni yürüyen ve daha sonra Doğa Park önünde bir basın açıklaması yapan CHP’li gençler, İsrail’in Filistin işgaline derhal son vermesini, Filistinli tutsakların hemen serbest bırakılmasını, İsrail’in Filistin’e maddi tazminat ödemesini ve Türkiye’nin de İsrail ile olan ilişkilerini acilen askıya alıp dondurmasını istedi.

chpgazze5İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt, yardımcısı Şükrü Bakar ve meclis üyesi Yalçın Demirkol’un da katıldığı protesto gösterisinde partili gençler, ‘Katil İsrail Savaş Suçu İşlemeye Devam Ediyor, İsrail Ortadoğu’dan defol, Katil İsrail İşbirlikçi AKP’ gibi sloganlar attı. Doğa Park önünde açıklama yapan protestocular, olaysız şekilde dağıldı.

chpgazze6

chpgazze3

Reklamı Geç