Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÇEKMEKÖY’ÜN SEVİLEN İLÇE BAŞKANI CİRAV ADAY ADAYI..

24 Haziran seçimlerine doğru

24 Haziran seçimlerine doğru milletvekili aday adayları başvurularını yapmaya devam ediyor. Cuma günü Cumhurbaşkanı adayını açıklayacak olan ana muhalefet partisi CHP’den İstanbul 1. bölge milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapan Çekmeköy’in geçmiş dönem sevilen ilçe başkanlarından Murat Cirav, örgüt tabanında sevinçle karşılandı.

Ana muhalefet partisi CHP’de milletvekili adaylık başvuruları hız kazandı. Cuma günü Cumhurbaşkanı adayını açıklayacak olan CHP’nin Cumartesi günü de İYİ Parti, SP ve Demokrat Parti ile yaptığı ittifakın adını ve yol haritasını kamuoyuna deklere etmesi bekleniyor. İstanbul 1. bölgeden milletvekili aday adaylığı müracaatını yapan Çekmeköy’ün geçmiş dönem sevilen, başarılı ilçe başkanlarından Murat Cirav, örgüt tabanında sevinçle karşılandı.

Sosyal medya hesabından adaylık başvurusunu duyuran Cirav, “27. dönem genel seçimlerde, İstanbul 1. Bölge CHP milletvekili aday adayı dosyamı genel merkeze teslim etmiş bulunmaktayım. İktidara giden yolda, yolumuz açık olsun. Sevgi ve saygılarımla” dedi. İki dönem önce CHP Çekmeköy İlçe başkanlığı yapan ve görev yaptığı süre boyunca ilçe örgütünün tabanla barışık ve iç içe olmasını başaran Murat Cirav’ın parlamentoda da örgüt tabanının sesi olacağına inandığını ifade eden partililer, “Cumhuriyet Halk Partisi yerelde örgütün içinden gelen böyle isimlerle başarıyı yakalayabilir” diyor.

Reklamı Geç