Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP GENÇLİĞİNDEN ALKIŞI HAKEDEN DAVRANIŞ..

Kurban Bayramı öncesi Çekmeköy’deki

Kurban Bayramı öncesi Çekmeköy’deki gençlik kolu üyeleri ve partilileri ziyaret ederek kolonya hediyesiyle bayramlaşan CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gürkan Kılıç ve yönetici arkadaşları, bir de mektup bırakarak; “Gün, partimize ve ülkemize daha çok sahip çıkma günüdür” sözleriyle gençlere daha çok aktif siyasetin içinde olun çağrısında bulundular.

Geçtiğimiz Kurban Bayramı Arefesi’nde kolonya ve bir de mektupla ilçedeki gençlik kolu üyeleri ve partilileri tek tek ziyaret ederek sosyal mesafe kuralları çerçevesinde kapıda bayramlaşan CHP Çekmeköy Gençlik Kolları Başkanı Gürkan Kılıç ve yönetici arkadaşları, alkışı hak eden bir çalışmaya imza attı. Koronavirüs günlerinin getirisi ile gençlerin, gerek aktif siyasetten gerekse sosyal yaşamdan haklı olarak geri kaldığını hatırlatan Gençlik Kolları Başkanı Gürkan Kılıç, “Bayramlaşma vesilesiyle evlerinde veya işyerlerinde ziyaret ederek merhabalaşıp, hal-hatır sorduğumuz gençlerimizin daha dikkatli ve daha temkinli şekilde yeniden aktif sosyal yaşamın içerisinde yer almalarına bir moral ve motivasyon katma amacıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmanın hedefine ulaştığını düşünüyorum” dedi.

Partili gençlere bayram vesilesi ile kolonyanın yanı sıra bir de mektup bırakan Başkan Kılıç; gerek pandemi öncesi, gerekse Koronavirüs süresince yaptıkları çalışmaları özetledi ve önümüzdeki yeni süreçte yapılması gereken işleri ve hedefleri anlattı. Mektubunda 2023 vurgusu yapan Kılıç, “Tarih biz gençlere çok önemli görev ve sorumluluklar yüklemektedir” diyerek, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin geçtiğimiz yerel seçimlerin ardından Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılında yeni bir demokrasi zaferiyle iktidara gelmesi bizlerin elindedir” şeklinde seslendi.

Reklamı Geç