Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP İLÇE BAŞKANI KIZILDAŞ; “ŞEHİT HABERLERİ ARTIK SON BULSUN”

Geleneksel Ramazan iftarını bu

Geleneksel Ramazan iftarını bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştiren CHP Çekmeköy Örgütü, yine binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturdu. İftar sonrası vatandaşlara seslenen İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, şehitlerimizi andığı konuşmasında teröre çare bulunmasını istedi.

CHP Çekmeköy İlçe Örgütü, geleneksel Ramazan iftarını bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirdi. Yine Maltepe Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen ilçe binası önündeki iftar davetine katılan binlerce Çekmeköylü, aynı sofrada dualar eşliğinde orucunu açtı ve hoşsohbet bir ortamda iftar keyfini yaşadı. Hava şartlarına rağmen katılımın bu denli yüksek olması dikkatlerden kaçmadı.

İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş ve ilçe yöneticilerinin ev sahipliğindeki iftara; CHP İstanbul İl Yöneticileri Gamze Öztürk, Yusuf Erciyas ve Ali Rıza Yıldırım, Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, Eski İlçe Başkanı Murat Cirav, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı. İftar programı öncesinde sahnelenen ortaoyunu ve çeşitli gösteriler ilgiyle izlendi. İftar saatine doğru ise Kur’an- Kerim tilaveti ve ardından dualarla oruçlar açıldı.

İftar programında katılımcılara hitap eden İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, mübarek Ramazan ayının dostluk, paylaşım ve kardeşlik ayı olduğuna vurgu yaptı. Ramazan’ın bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini dileyen Başkan Kızıldaş; “Şu mübarek ayda bile ardı arkası kesilmek bilmeyen şehit haberleri hepimizin yüreğini sızlatıyor. Tutulan oruçların, yapılan ibadetlerin bu topraklara bir an evvel barış ve kardeşlik getirmesini diliyoruz. Analar ağlamasın ve şehit haberleri artık gelmesin diyoruz. Bu topraklar üzerinde yaşayan her bir yurttaşımız, barış ve kardeşlik içinde yaşasın” dedi.

İftar programına katılan tüm Çekmeköylüler’e teşekkür eden Başkan Hüseyin Kızıldaş, yaklaşmakta olan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nı da şimdiden kutladığını sözlerine ekledi.

Reklamı Geç