Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP İLÇE BAŞKANI MURAT KANTEKİN’DEN DUYGU YÜKLÜ SİTEM…

Akşam saatlerinde sosyal medya

Akşam saatlerinde sosyal medya hesabından duygu yüklü bir sitem yazısı paylaşan CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Murat Kantekin, anlamlı mesajlar verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul’daki en genç ilçe başkanlarından Sultanbeyli İlçe Başkanı Murat Kantekin, akşam saatlerinde sosyal medya hesabından duygu yüklü sitem dolu bir mesaj paylaştı. Mesajında birilerinin sürekli olarak kendisini yormaya çalıştığını iddia eden Kantekin, şunları dile getirdi: “Bu partide sandalye üzerinde uyuyarak büyümüş, gece yarısı yağmur altında pankartlamadan dönünce kömür sobasında ısınmaya çalışmış, partinin bir evladı olarak tüm çabam bu örgütün evlatlarına sahip çıkmak, gücüm yettiğince liyakatla iş bulmaya çalışmak, partimi iktidar yolunda iki adım öteye taşımak için çabalamak oldu.

Siyasi hayatımı riske atma pahasına uzun süre üzerinde çalışarak, cesaretle gözüm kapalı yaptığım tüm hamlelerde, tüm siyasi mücadelede, tüm kavgamda tek derdim partimi, partimin evlatlarını, sokaktaki çaresiz insanı sahiplenmek, daha fazla gönüle dokunmak oldu. Belki eksik kaldık, belki yetemedik, belki yalnız kaldık, belki bir şeyler tam istediğimiz gibi olmadı ama… Ayağımızdan çekilirken, önümüze set döşenirken, tüketilmeye çalışırken tek gayemiz bizi yetiştiren örgütümüz oldu. Her şeye rağmen, ısrarla yormak isteyen dostlara rağmen, tek derdimiz bu şehrin evlatları olmaya devam edecek. Siyaset yaptığım süre boyunca Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında, Cumhuriyet Halk Partisi’ni bir adım daha büyütmek, semtimizin evlatlarına sahip çıkmak için emek vermeye devam edeceğim.Varsın, dostlarımız bizi yormak için çabalasın. Canları sağolsun. Ben insanları seviyorum.”

Reklamı Geç