Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP İSTANBUL ADAYI İMAMOĞLU’NA ÇEKMEKÖY’DE YOĞUN İLGİ..

CHP İstanbul Adayı Ekrem

CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmalarına Çekmeköy’de devam etti. Beraberinde Çekmeköy Adayı Seyfettin Yıldırım ile birlikte Taşdelen ve Alemdağ’da gerçekleştirdiği esnaf ve işyeri ziyaretlerinde ticaretin nabzını tutan İmamoğlu, çarşı-pazarda hayat pahalılığından dert yanan vatandaşları dinledi, satış yapamayan pazarcıyla konuştu.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, beraberinde Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım ve Millet İttifakı ortağı partiler CHP ve İYİ Parti ilçe başkanları ile birlikte seçim çalışmalarını Çekmeköy’de sürdürdü. Çekmeköy Madenler Meydanı’nda vatandaşlara hitap eden İmamoğlu, daha sonra esnaf ziyaretleri yaptı. Taşdelen ve Alemdağ’da işyeri ziyaretleri yapan İmamoğlu, işçi ve işverenlerle bir araya geldi. Çarşı Pazar gezilerini de sürdüren İmamoğlu, Göngören Pazarı’nda hayat pahalılığından dert yanan vatandaşlarla sohbet etti.

İşçilere de kısa bir konuşma yapan İmamoğlu, öğle namazını, Taşdelen Meydanı’ndaki Hacı Yusuf Cebir Camii’nde kıldı. Cami çıkışında geçtiğimiz günlerde Ak Parti’den istifa eden Meclis Üyesi Celal Cebir, İmamoğlu’na işlik etti ve bir süre çay içip sohbet ettiler.

Çekmeköy’de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan İmamoğlu, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenler ve derdini anlatmaya çalışanları geri çevirmedi. Madenler Meydanı’nda kısa bir konuşma yapan İmamoğlu, “Çekmeköylüler’e kendimizi hissettirmeye geldik. Birileri sokaklara inemeyecek ama biz hep sokaklarda olacağız” dedi.

Seçim çalışması sırasında vatandaşlara nutuk atılmaması yönünde uyarılarda bulunan İmamoğlu, “Dinlemeden, anlamadan karşı tarafa bir şey anlatamazsınız. Evleri, esnafı ziyaret edin, dertlerini dinleyin. Elbette ki kızdıranlar, kışkırtanlar olacaktır. Derin bir nefes alın ve güzel güzel konuşmaya devam edin. Ülkenin huzura, mutluluğa, hoş görüye ihtiyacı var. Güzel ve duygusal cümlelere ihtiyaç var. Biz bunu temsil edeceğiz. Birileri sizi itmeye çalışsa da siz onları kucaklayın. Nereye kadar? Sonuna kadar. Süreci pozitif dille yöneteceğiz. Kendi uygulamamız size aktaracağız. Alışılmışın dışında bir süreç izleyeceğiz. İstanbul’un her ilçesinde iddiamızı ortaya koyacağız. İstanbul bizi sevecek ve gönülden oy verecekler” diye konuştu.

Market ziyaretinde vatandaşların pahalılıktan yana şikayetlerini dinleyen İmamoğlu, yerel yönetim anlamında çözüm önerilerini paylaştı. Tur sırasında İmamoğlu’na yaklaşan bir vatandaş, ”Seçildikten sonra da dolaşacak mısınız? Gelip bizlerle tokalaşacak mısınız?” şeklinde soru sordu. İmamoğlu da vatandaşa, ”Beni yanınızda görmekten sıkılacaksınız” yanıtını verdi.

Reklamı Geç