Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İL KONGRESİNE SAYILI GÜNLER KALA ADAY ÇOK AMA ADAY YOK..

1 haftadan daha az

1 haftadan daha az sadece 6 gün süresi kalan CHP İstanbul İl kongresi için tam bir muamma hakim. Parti içinde sayıları kesin olmamakla birlikte yaklaşık 30 civarında aday ismi telaffuz edilirken il başkanlığı için resmi manada hiçbir başvuru ve açıklamanın yapılmamış olması kafalarda soru işaretleri doğuruyor.

chp ist il kongre 1Ana muhalefet partisi CHP’nin İstanbul gibi önemli bir merkezi, il kongresi için gün sayıyor. Partinin önde gelen isimlerinden Murat Karayalçın’ın görevi bırakacağını açıklayarak yeniden aday olmaması yeni il başkanına tüm kapıları araladı aralamasına lakin ortaya henüz resmi anlamda bir aday çıkmış değil. Kulislerde adaylık için sayıları kesin olmamakla birlikte yaklaşık 30 kişinin adı geçerken kongreye bir haftadan az bir süre kalmasına rağmen kimsenin resmi olarak ortaya çıkmaması örgüt tabanında şaşkınlıkla karşılanıyor.

KILIÇDAROĞLU VE RAKİPLERİNİN EL ENSE ÇEKME SERAMONİSİ UZADI…

“CHP İstanbul İl Başkanlığı için herkes aday ama kimse aday değil” gibi tezat bir durum ortaya çıkaran bu tablonun partinin önde gelen isimlerinde rahatsızlık yarattığı konuşuluyor. İl kongresi öncesi tam bir belirsizlik havası estiren bu durumun, büyük kurultayda genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve rakiplerinin birbirini tartmasıyla doğru orantılı olduğu da gelen bilgiler arasında. Geçtiğimiz günlerde kongrelerini yaparak yeni yönetimlerini oluşturan bir çok ilçe başkanı ve örgütlerinin de nasıl hareket edeceği merak konusu.

Reklamı Geç