Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP KADIN KOLLARI GELECEĞE UMUT OLUYOR..

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Kadın Kolları’nın başlattığı ve büyük özveri ile sürdürdüğü, “Geleceğe Umut Ol Projesi” ile geleceğimizin güvencesi yüzlerce gence kaynak ve test kitabı desteği sunulmaya devam ediyor.

CHP Çekmeköy Kadın Kolları, eğitime destek noktasında “Geleceğe Umut Ol Projesi” ile takdire şayan örnek bir çalışmaya imza atıyor. CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nın da desteğiyle Kadın Kolları Başkanı Saadet Çertez ve arkadaşlarının gece gündüz demeden sahada sürdürdüğü çalışmalar neticesinde yüzlerce öğrenciye kaynak ve test kitabı desteği sunuldu. Proje hakkında gazetemize bilgiler veren Kadın Kolları Başkanı Saadet Çertez, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz, eğitimde fırsat eşitliğini yakalayamamış LGS ve YKS sınavlarına katılacak çocuklarımız desteğimizi bekliyor. Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Kadın Kolları olarak başlattığımız “Geleceğe Umut Ol Projesi” ile LGS ve YKS’ye girecek olan ihtiyaç sahibi evlatlarımıza kaynak ve test kitapları temin ederek destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

“Geleceğimizin ümidi ve emanetçileri olan gençlerimizin hep yanındayız” diyen Saadet Çertez; “Unutulmamalıdır ki “Z” kuşağı geleceğimizi şekillendirecektir. Biz de geleceğe hazırlanan çocuklarımıza umut olmak için, 8.sınıf ve 12.sınıf öğrencilerimize test kitabı dağıtımına devam ediyoruz. Bu güne kadar 250’nin üzerinde öğrencimize ulaştık, desteklerini esirgemeyen arkadaşlarımıza, dostlarımıza ve hayır severlerimize teşekkür ederiz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Reklamı Geç