Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU’NDAN SÜRPRİZ ÇEKMEKÖY ZİYARETİ..

İstanbul seçimi öncesi sessiz

İstanbul seçimi öncesi sessiz sedasız ziyaretler yaparak vatandaşın nabzını tutan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün sürpriz bir ziyareti de Çekmeköy’de gerçekleştirdi. Bütün basın ve medya kuruluşlarından habersiz yapılan ziyaretlerin Sultançiftliği kısmını sadece www.yerelgazete.com.tr sizler için haberleştirdi.

23 Haziran seçimine sayılı günler kala adaylar ve partiler saha çalışmasını iyice yoğunlaştırırken siyasi parti liderleri de toplumun nabzını tutan özel programlar gerçekleştiriyor. İstanbul ve tüm Türkiye bu akşam ekranlarda gerçekleşecek olan Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım buluşmasına kilitlenmişken CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’un değişik semtlerinde sessiz, sedasız ev ziyaretleri yapıyor. Pazar günü olmasına rağmen çat kapı ziyaretler yapan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, sürpriz bir ziyareti de Çekmeköy’de gerçekleştirdi.

Taşdelen Sultançiftliği Mahallesi’nde Çekmeköylü bir aileyi ziyaret eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na vatandaşların yoğun ilgisi vardı. Vatandaşların taleplerini ve beklentilerini dinleyen Kılıçdaroğlu, 23 Haziran’dan itibaren İstanbul’da yeniden Ekrem İmamoğlu ile hizmet döneminin kaldığı yerden devam edeceğini müjdeledi. Tüm basın ve medya kuruluşlarından habersiz yapılan ziyaretlerin Çekmeköy kısmını sadece ve sadece YEREL GAZETE sizler için haberleştirdi.

Reklamı Geç