Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP MECLİS ÜYESİ ÖZGÜR KİP’TEN KAYYUM TEPKİSİ…

Eylül ayı ilk toplantısı

Eylül ayı ilk toplantısı ile mesaiye başlayan Çekmeköy Belediye Meclisi, yeni dönemin startını verdi. İlk oturumda söz alarak kürsüde gündem dışı konuşan CHP Meclis Üyesi Av. Özgür Kip; Diyarbakır, Mardin ve Van’ın seçilmiş belediye başkanlarının haklarında herhangi bir kesinleşmiş mahkeme kararı olmaksızın idari tasarrufla görevden alınarak yerine kayyum atanmasını hukuka ve demokrasiye uygun bulmadığını ifade etti. Kararın demokratik teamüllere aykırı olduğunu savunan Kip, bu durumu eleştirdiğini ifade etti.

Yeni çalışma döneminin verimli geçmesi ve Çekmeköy için hayırlı olması yönündeki dileklerini de ifade eden CHP’li Meclis Üyesi Av. Özgür Kip, “Gönül isterdi ki yeni dönemin bu ilk toplantısında sayın belediye başkanımız da aramızda olsun” dedi.

Meclisin tatilde olduğu süreçte 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın kutlandığını hatırlatan Kip, “Bu vesile ile Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum” dedi. Yine 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü de kutlayan Kip, Muharrem ayı oruçlarının da Hak katında kabul olması dileğiyle Taşdelen Cemevi’nin talepleri, şikayetleri ve bu şikayetler noktasında meclisin bilgilendirilmesini istedi. Özgür Kip, kendisinin de bir avukat olması hasebiyle adli yıl açılışını da kutladı.

Reklamı Geç