Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP PM ÜYESİ EREN ERDEM ÇEKMEKÖY’DE ESNAF VE MUHTAR ZİYARETLERİ YAPTI..

Cumhuriyet Halk Partisi Parti

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem, Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, CHP Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Ünal Bellek, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve partililerle birlikte Taşdelen’de esnaf ve muhtar ziyaretleri yaparak sokağın nabzını tuttu. Geçen dönem Esenyurt Belediye Başkan Adayı olan Çetin Çapan’ın da çalışmalara eşlik etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Bu dönem saha çalışmalarına daha çok önem veren Cumhuriyet Halk Partisi, esnaf ve muhtar ziyaretlerini her fırsatta sürdürüyor. CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem, bugün beraberinde Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Ünal Bellek, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve partililerle birlikte Taşdelen bölgesinde esnaf ve muhtar ziyaretleri gerçekleştirdi.

Gittiği her işyerinde esnafın serzenişi ile karşılaşan Erdem, özellikle pandemi döneminde esnafa daha fazla destek verilmesi yönünde mecliste yaptıkları çalışmaları ve verdikleri mücadeleleri anlattı.

Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik ve Taşdelen Mahallesi Muhtarı Serdar Karaman ziyaret edilen adresler arasındaydı. Bölge halkının talep ve beklentilerini muhtarlardan dinleyen CHP’li Eren Erdem ve partililer, önümüzdeki günlerde daha çok saha çalışması ile daha fazla vatandaşla biraraya gelineceğinin sinyalini verdiler. Karslı hemşeri nüfusunun ağırlıkta olduğu bölgede geçen dönem Esenyurt Belediye Başkan Adayı olan Çetin Çapan’ın da ziyaretlere eşlik etmesi dikkatlerden kaçmadı.      

Reklamı Geç