Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP SANCAKTEPE ADAYI DAİMİ DERİN, DESTEK TOPLUYOR..

CHP Sancaktepe ilçe başkanlığına

CHP Sancaktepe ilçe başkanlığına adaylığını açıklayan meclis üyesi Daimi Derin, “Parti içi birlik ve bütünlüğü sağlayıp Sancaktepe’de ve Türkiye’de iktidar olmak için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

daimichpsancak1Ana muhalefet partisi CHP’de kongre süreci devam ediyor. 6 Aralık’ta ilçe kongresini yapması beklenen CHP Sancaktepe Örgütü’nde adaylar belli olmaya başladı. Aynı zamanda belediye meclis üyesi de olan örgütün genç ismi Daimi Derin, yerel basın buluşmasında partililer tarafından yalnız bırakılmadı. Samandıra’daki bir restoranda düzenlediği kahvaltı organizasyonunda yerel basın temsilcileriyle biraraya gelip, hedef ve amaçlarını açıklayan Daimi Derin, birlik ve beraberlik mesajları verdiği ilçe örgütünde kadınlara ve gençliğe daha çok önem vereceklerinin vurgusu yaptı.

daimichpsancak518 yaşından itibaren siyasete girdiği partisi CHP’de uzun yıllar gençlik kolları başkanlığı yaptığını anlatan Başkan Adayı Daimi Derin, her zaman mücadeleci bir ruha sahip olduğunu ve bundan sonraki siyasi yaşamını da bu mücadele ruhu üzerine şekillendireceğini kaydetti. Önümüzdeki kongrede kim başkan seçilirse seçilsin, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek partisinin Sancaktepe’de iktidar olması için çalışmaya devam edeceğini ifade eden Derin, “Ben ve arkadaşlarım şahsi çıkar ve beklentiler üzerine değil, partimiz ve ilçemizin geleceği adına bu yola çıktık” şeklinde konuştu.

daimichpsancak6Delegeden ve tüm partililerden destek isteyen Daimi Derin, “Emekten yana bir siyasi anlayışı hakim kılarak; birlik ve bütünlük içerisinde partimizin bayrağını Sancaktepe’de iktidara taşıyacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bu partinin emekçileri, kadınları ve gençleri her zaman ön planda tutacağız. İlçe genelinde sokak, sokak, sandık sandık gece gündüz demeden halkımıza inip partimizi yerelde ve genelde iktidar yapmak için çalışacağız” dedi.

daimichpsancak4Kendisinin aynı zamanda meclis üyesi olmasından dolayı yerel çalışmalara da değinen Daimi Derin, Sancaktepe’de bugün hizmet veren eserlerin büyükşehir ve il özel idare tarafından yapıldığını öne sürerek belediyenin 7 yılda ilçeye kazandırdığı kalıcı tek bir eserinin olmadığını iddia etti. İmar konusunda gelecekte büyük sıkıntılar yaşanacak bir yol izlendiğini de ifade eden Derin, “Biz mecliste uyarıyoruz, yerel basınımız da sağ olsun zaman zaman gündeme getiriyor. Bu gidişle Sancaktepe gelecekte büyük sıkıntılar yaşayacak” dedi.

daimichpsancak3

daimichpsancak2

Reklamı Geç