Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP SANCAKTEPE ÖRGÜTÜ, İLÇEDEKİ STK’LARI AĞIRLADI..

Yenilenen ilçe binasında bölgede

Yenilenen ilçe binasında bölgede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcilerini kahvaltılı toplantıda ağırlayan CHP Sancaktepe İlçe Örgütü, önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

chp sancaktepe stk'lar 2Anayasa değişiklik paketi TBMM’de kabul edilip referandum için halk oylamasına doğru yol alırken çalışmalarını artıran siyasi parti il ve ilçe başkanlıkları da hazırlıklarını hızlandırdı. Bu kapsamda bölgedeki sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ilçe merkezinde ağırlayan CHP Sancaktepe Örgütü, hareketli bir gün yaşadı. İlçede faaliyet gösteren onlarca STK temsilcisi, davete yoğun katılım göstererek ilgisini ortaya koydu. Anayasa değişiklik paketinin ülkemizin geleceği adına büyük önem arz ettiğini ifade eden CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Alper Yeğin; Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi İstanbul ve Sancaktepe’de de sokak sokak gezerek halka değişiklik paketinin içeriğini anlatacaklarını ifade etti.

chp sancaktepe stk'lar 2Başkan Alper Yeğin konuşmasında şunları söyledi; “Bu gün ilçe binamızda sivil toplum kuruluşu başkanlarımız ile buluştuk. Kahvaltımıza katılan Sancaktepe Agrı Derneği Başkanı Sayın Sadık Belkıs’a, Ağrı Diyadin Derneği Başkanı Sayın Ali Kaya’ya ,Kas Der (Kastamonu) Başkanı Sayın Rahmi Demir‘e, Sancaktepe Kastamonu’lular Derneği Başkanı Sayın Ömer Yılmaz’a, Sancaktepe Ardahan Dernek Başkanı Sayın Barış Karahan’a, Sancaktepe Mütaahhitler Derneği Başkanı Sayın Nurettin Mengükan ‘a, Tercan Aşkale Derneği Başkanı Sayın Levent Doğan ‘a, Trabzon Şalpazarı Derneği Başkanı Sayın Hamit Ayaz’a, Karlıova Derneği Başkanı Sayın Mahmut Doğan’a, Kastamonu Konfederasyonu Başkan Yrd. Sayın Nazım Özkan’a, Samsun’lular Dernek Başkan Yrd. Sayın Ercan Metin’e, Ağrı Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Osman Aldemir’e ve Sivas Hafik Düğer Köyü Dernek Başkanı Sayın Ömer Tek’e teşekkür ederim” dedi.

chp sancaktepe stk'lar 3

Reklamı Geç