Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP SANCAKTEPE ÖRGÜTÜ YEREL BASINLA BULUŞTU..

İlçe yönetimiyle birlikte bölge

İlçe yönetimiyle birlikte bölge yerel basın mensuplarıyla buluşan CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Alper Yeğin, 2019 yerel seçimlerinde iddialı olduklarını yineleyerek; “Muhalefette bile hizmet üretme anlayışıyla hareket ediyoruz. Halkımızın hakkını ve hukukunu korumaya devam edeceğiz” dedi.

chp sancaktepe yerel basın 3Geçtiğimiz günlerde Grup Başkanvekili Engin Altay’dan İl Başkanı Cemal Canpolat’a parti üst düzey yöneticilerinin de katıldığı bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapan ve günün sonunda yenilenen ilçe merkezini hizmete açan CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı, hafta sonu da bölge yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundular. Kahvaltılı basın buluşmasında önemli açıklamalar yapan İlçe Başkanı Alper Yeğin, son günlerde iyice tırmanarak adeta zirve yapan hain terör saldırılarını lanetleyerek sert bir dille kınadı.

chp sancaktepe yerel basın 4CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Gamze Öztürk ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı yerel basın buluşmasında yerel ve genel konulara temas eden Başkan Alper Yeğin, 2019 yerel seçimleri için son derece iddialı konuştu. Muhalefet olmalarına rağmen Sancaktepe halkına hizmet vermek için çaba gösterdiklerini kaydeden Yeğin, meclise sundukları öğrencilere ücretsiz servis ve beldeler döneminde ruhsatsız yapılan inşaatların ruhsatlandırılması yönündeki tekliflerinin iktidar partisince ret edilmesine anlam veremediklerini söyledi.

chp sancaktepe yerel basın 1Bölgede yanlış yapıldığına inandıkları işlerin takipçisi olduklarını ifade eden Yeğin, bu noktada hukuki yollara başvurarak Sancaktepe halkının her türlü hakkını aramaya devam edeceklerini kaydetti. Açtıkları 4 ayrı davada ilçe halkının yararına kararlar çıktığını fakat arka yollardan dolanılarak hukukun da devre dışı bırakılmak istendiğini söyleyen Yeğin; 3.300 dönümlük arazi üzerine konuşulan fakat şimdilik sadece 300 dönüme planlanan Şehir Hastanesi ile Simpaş’ın Samandıra’da yapmış olduğu 1.100 dairelik yapılaşmasını bunlara örnek gösterdi. Yeğin, Sultanbeyli sınırında 56 dönümlük alandaki terk alanına konulan cep otogarını da mahkemelik olan konular arasında olduğunu ifade etti.

Sancaktepe halkının hakkını ve hukukunu korumak için görev yaptıklarını söyleyen Yeğin; “Kendi ilkelerimiz ve değerlerimizden ödün vermeden, bu ilçenin nasıl yönetileceğini 380 bin vatandaşımıza göstermek istiyoruz” şeklinde konuştu. Herkesin birbirine sevgi ve saygı ile yaklaştığı sosyal bireyler oluşturacaklarını söyleyen Yeğin; “1920’li yıllarda en zor günlerde bir ülkeyi ayağa kaldırıp bir millet haline getiren bu siyasi geleneğin devamı olarak bugün de aynı şeyleri yapmaya kudretimiz olduğuna inanıyorum” dedi.

chp sancaktepe yerel basın 2İl Başkan Yardımcısı Gamze Öztürk de yaptığı selamlama konuşmasında, daha önceden ilçe başkanlığı görevi yaptığı Sancaktepe Örgütü’nün sahada çok güzel çalışmalara imza attığını söyledi. Elden Ele Dayanışma Mağazası gibi halka direkt dokunan çalışmaların Sancaktepe halkının takdirini kazandığını söyleyen Öztürk; “Sürekli halkın içinde olan bir yönetim ve parti örgütü var ve bu ilçenin bütün çalışmaları da düzenli olarak bülten halinde ilçe kamuoyunun bilgisine sunuluyor” dedi.

Reklamı Geç