Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP SANCAKTEPE’DE ÇALIŞMA TEMPOSUNU ARTIRIYOR..

CHP, Sancaktepe’de Meclis Üyeleri

CHP, Sancaktepe’de Meclis Üyeleri Ali Duman, Servet Baylan ve geçen dönem belediye başkan adayı Özgen Nama ile saha çalışmalarını her geçen gün hızlandırıyor.

chpsancaktempo67 Haziran seçimlerine doğru çalışmalarını hızlandıran CHP’nin Sancaktepe Meclis Üyeleri Ali Duman, ve Servet Baylan ile geçen dönem belediye başkan adayı Özgen Nama saha yoğunluğunu artırıyor. Yenidoğan’dan Samandıra’ya, Sarıgazi’den tüm mahallelere kadar ilçenin her yanında partisinin seçim stantları ve seçim merkezlerini sık sık ziyaret eden Ali Duman, Servet Baylan ve Özgen Nama, vekil adaylarının bölgedeki çalışmalarına da katılımlarıyla destek vererek ilçe örgütüne canlılık katıyorlar.

chpsancaktempo4Mahallelerde başta hasta ziyaretleri ve taziyeler olmak üzere halkın düğün, dernek gibi önemli günlerine katılım sağladıklarını açıklayan Meclis Üyesi Ali Duman, “Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak sadece seçimden seçime değil, yılın 365 günü halkımızın yanında oluyoruz. Çarşıda, pazarda, esnafından işadamına sürekli ziyaretler yapıp partimizin taahhütlerini tabana anlatıyoruz. Vatandaşımızın düğününde cenazesinde, acı-tatlı önemli tüm zamanlarında yakınında olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

chpsancaktempo2Sancaktepe’nin tüm sorunlarına duyarlı bir politika yaptıklarını ifade eden Meclis Üyesi Ali Duman, “Halka yakın durduğumuz zaman vatandaş derdini anlatabilecek ve çözüm isteyebilecek birilerini yanında görmüş oluyor. Dolayısı ile biz de tüm çalışmalarımızı bu istek ve talepler doğrultusunda şekillendiriyoruz. 7 Haziran öncesi de örgütümüzle birlikte sahada ilçemizin tüm mahalle ve sokaklarında yine halkımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

chpsancaktempo7Geçtiğimiz yerel seçimlerde belediye başkan adayı olan Özgen Nama da, sürekli halkla iç içe olduklarını ifade ederek; “CHP Sancaktepe İlçe Örgütümüzle birlikte her zaman halkımızla birlikteyiz. Mahallelerde sürekli ev ziyaretleri yaparak, kalabalık toplantılarda halkımıza partimizin programını anlatıyoruz. Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan partimizin başarısı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve 7 Haziran’dan sonra da aynı tempoda halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz” dedi.

chpsancaktempo1

chpsancaktempo3

chpsancaktempo5

Reklamı Geç