Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP SANCAKTEPE’DE DAHA ETKİN BİR MUHALEFET YAPACAK..

Bölge yerel basın temsilcileriyle

Bölge yerel basın temsilcileriyle kahvaltıda buluşan CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Gamze Öztürk ve belediye meclis üyeleri, her ay düzenli olarak yerel basınla bir araya geleceklerini ifade ederek artık daha etkin bir muhalefet sergileyeceklerinin mesajını verdiler.

chpsancakyerbas1İlçe Başkanı Gamze Öztürk yönetimindeki CHP Sancaktepe İlçe Örgütü, artık daha etkin ve faal bir muhalefete hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta bölge yerel basın temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Başkanı Gamze Öztürk, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri, Sancaktepe’nin geleceği adına daha çok mücadele vereceklerinin mesajını verdiler. Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Gamze Öztürk, göreve gelmelerinin ardından yaptıkları çalışmaları değerlendirdi ve yerel basına bundan sonra daha çok önem vereceklerini ifade ederek, bugüne kadarki iletişim kopukluğunu büyük bir eksiklik olarak gördüğünü kaydetti.

chpsancakyerbas4Göreve geldikten sonra Cumhurbaşkanlığı seçimi, yaz sezonu, Ramazan ayı ve bayramlar gibi önemli günler yaşadıklarını ifade eden Öztürk, bayramlarda yaklaşık 23 bin vatandaşa ulaşıp bayram mesajlarını ilettiklerini söyledi. Öztürk, 10 Kasım’da Ankara’ya bir ziyarette bulunarak Ata’yı andıklarını da sözlerine ekledi. Yine halkının zararına olan her şeyin de karşısında durduklarını ifade etti.

chpsancakyerbas5Bu noktada bir değerlendirme yapan CHP Grup Başkan Vekili Daimi Derin, Sancaktepe’nin en önemli sorunlarının başında imar ve kentsel dönüşüm konularının geldiğini kaydetti. “Anadolu yakasında en geç ruhsat veren belediye Sancaktepe’dir” diyen Derin, “Belediyenin kendi öz kaynakları ile ilçede yapılan tek bir yatırım olmadığı gibi, büyükşehir ve diğer kurumlarca yapılan yatırımlar da ilçe belediyemizin yatırımları gibi gösterilmeye çalışılıyor. Öte yandan ilçenin önemli gayrimenkulleri borçlara karşılık satılıyor fakat kime, kaç paraya ve nasıl satışlar yapıldığını sormamıza rağmen bize bile izah etmiyorlar” şeklinde konuştu.

chpsancakyerbas3Yerel basınla kahvaltı toplantısına İlçe Başkanı Gamze Öztürk’ün yanı sıra; İlçe Başkan Yardımcısı Av. Umut Çakır, Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili  Daimi Derin, Belediye Meclis Üyeleri Sinan Doğan, Soner İkitemur, Çağlar Aksoy, Alper Yeğin ve Ali Duman ile birlikte ilçe  yönetim kurulu üyeleri Tahsin Ilgar, Nesime Sağlam, Nazım Özkan, İlknur Çap, Erdoğan Karip ve Alper Sağdıç katıldı.

chpsancakyerbas2

Reklamı Geç